Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Üye, Yeni Çalışmalar

metover

🌱Yeni Üye🌱
15 Yaşındayım Photoshopla uğraşıyorum, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Yorumlarınız benim için çok öenmli.
41234.png

ylnenlericopy.png

3123b.jpg

daweasf.jpg

exlbanner.png

Dark Water

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tebrikler.. yaşınıza göre büyük çalışmalar :)

metover

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler, resim kalitesi siteye eklediğimde biraz değişsede, tıklayarak görebilirsiniz, kendimi geliştirmeye çalışıyorum eksik yönlerim varsa söylerseniz sevinirim herkesden bir şey öğrenmeye çalışıyorum.

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
bende senin yaşında başlamıştım.
mümkün olduğunca dersleri oku ve teknikler öğren.
inspiration adı altında bulunan çalışmalara çokça göz at. bunlar sizde bir kültür oluşuracaktır ve sizin hayalgücünüzü destekliyecektir. sentez olayı nedir bunu kavramanızı sağlayacaktır. kitap okumakta çok faydalı.
kopya yapıştır olayını sakın yapmayın. bu sizi köreltir ve alışkanlık haline gelebilir. herşey taklitle başlar özgünlüğe doğru gider. ilk insan taştan tekerlek yaptı. sonrakiler bunu taklitle geliştirdi.(bebekler en güzel örnek)bilgi birikimdir. ve bilgiyi biriktirebilenler özgünlüğe kavuşur.

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Valla güzel olmuş kardeşim 21 yaşımdayım bunları şu anda hemen yapamam. Biraz çalışmam lazım :D Eline sağlık

metover

🌱Yeni Üye🌱
Çok teşekkürler, önerilerinizi kesinlikle dikkate alacağım. Inspiration araştırıyorum hemen.

metover

🌱Yeni Üye🌱
Güncel mesaj, eksilerimi hatalarımı söylemenizi bekliyorum.

umitkaragoz1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yaşına göre çalışmaları çok iyi bu çocuk böle devam ederse ilerde çok başarılı olur