Soru yorum ve görüşlerinizi bekliyorum.:smile: https://www.imageto.org/images/s18Wr.jpg
mjcptncrzy 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 5 Ara 2007 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 13 Tem 2012 #1 Soru yorum ve görüşlerinizi bekliyorum.:smile: https://www.imageto.org/images/s18Wr.jpg
V vedatorhan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 18 Haz 2012 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 13 Tem 2012 #2 ne kadar sürede hazırladın üstad
mjcptncrzy 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 5 Ara 2007 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 16 Tem 2012 #3 Yarım saat sürer ortalama. İç sayfalar hazır ise.
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 16 Tem 2012 #4 mjcptncrzy' Alıntı: Yarım saat sürer ortalama. İç sayfalar hazır ise. Genişletmek için tıkla ... ahmedim vayy hayırlı olsun paşaa hoşgeldin aramıza kardeşim
mjcptncrzy' Alıntı: Yarım saat sürer ortalama. İç sayfalar hazır ise. Genişletmek için tıkla ... ahmedim vayy hayırlı olsun paşaa hoşgeldin aramıza kardeşim
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 16 Tem 2012 #5 ahmet güzel çalışmışsın kardeşim benim alanım gazete tasarımı değil ama hoş olmuş çalışman başarılarının devamını dilerim
ahmet güzel çalışmışsın kardeşim benim alanım gazete tasarımı değil ama hoş olmuş çalışman başarılarının devamını dilerim
mjcptncrzy 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 5 Ara 2007 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 16 Tem 2012 #6 eyw. kardesim bende tum tasarimlar var ilistrasyondan 3d ye kadar elinizden geleni yapiyoruz. saolasin. diger tasarimlardanda atmaya baslayim o zmn
eyw. kardesim bende tum tasarimlar var ilistrasyondan 3d ye kadar elinizden geleni yapiyoruz. saolasin. diger tasarimlardanda atmaya baslayim o zmn
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 17 Tem 2012 #7 mjcptncrzy' Alıntı: eyw. kardesim bende tum tasarimlar var ilistrasyondan 3d ye kadar elinizden geleni yapiyoruz. saolasin. diger tasarimlardanda atmaya baslayim o zmn Genişletmek için tıkla ... Maşallah kardeşim diğer çalışmalarınıda bekliyoruz
mjcptncrzy' Alıntı: eyw. kardesim bende tum tasarimlar var ilistrasyondan 3d ye kadar elinizden geleni yapiyoruz. saolasin. diger tasarimlardanda atmaya baslayim o zmn Genişletmek için tıkla ... Maşallah kardeşim diğer çalışmalarınıda bekliyoruz