Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Manşet, sürmanşet, başlık, altbaşlık, spot başlık vs. yok. En azından soğuk ile ilgili haberde büyük başlık kullansaydınız. İlanın baş sayfada kullanılması da ayrı bir sorun.
bence hocalarımızın soylediklerini dikkate al faydalı olacaktır bede sayfa tasarımı hakkında eğitim aldım baya eksikler var ama gerekn önder hocam tarafından söylenmiş bu yuzdende bana laf düşmez emeğine sağlık
Çalışmayı galiba corelDrawda hazırladın eğer bu işi devamlı yapacaksan Quarkxpress kullanmanı tavsiye ederim. sayfa tasarımı yaparken en azından eline başka bir gazete al ona bakarak yap ilk zamanlar için bu senin açından iyi olacaktır eğer sayfaları Quarkta hazırlamayı düşünürsen sana yardımcı olabilirim...
merhaba. her iki haberde de çerçeve kullanmışsın, çerçeve haberleri birbirinden ayırmak içindir. bir çerçeve veya çizgi haberi diğerinden ayırır... manşetteki çerçeveyi kaldırırsan iyi olur. üstte kutucuklar açıp devamı başka sayfada yazmışsın onları yukarı değil aşağıya yaparsan sürmanşet gibi gözükmezler... başarılar.
Bu bir gazete tasarımı olamaz. Bir el ilanı tasarımı dersek yalan olmaz... Ben fazla incelemedim sadece Anadolunun Sesi başlığını görmek bana yetti. Eğer gazetenizin ismini bile doğru yazamıyorsanız niye bu işi inceleyeyim ki..... Siz sadece el ilanı tasarlayın....