Çalışmadaki fikirlerin güzel, ancak bazı şeyler deneye deneye öğrenilir hele ki grafik tasarım... lisedeyken ben de bundan hallice çalışmalar yapardım kısacası tasarımı öğrenmek ve uygulama yeteneğimi ortaya koymak çok zamanımı aldı ve hala daha almakta, bu gayet normal çünkü grafik tasarım emek işi.
Tekrar çalışmaya dönecek olursak.. 1.kural renk kullanımlarına dikkat etmelisin tasarımda tercih ettiğin zemin rengi ile üzerinde kullandığın logo veya yazılar aynı renk olmamalı.. turuncu ya da beyaz gibi renkleri tercih edebilirsin mesela, (hilal turuncu, yeşilay yazısı beyaz olabilir) ayrıca kullandığın duvar görseline perspektif uygulamak istemişsin ama rastgele sağından solundan çektiğin için hoş durmamış ve anlamsız olmuş. onun dışında afişin ne demek olduğunu anlamışsın fikirleri ve sloganı + logoyu yerleştirmişsin sadece uygulama sıkıntılı olmuş.
Son olarak bolbol araştırma yapmalı örnek afiş çalışmalarını inceleyerek ve onlara benzer çalışmaları yaparak biyerden başlayabilirisin.Çünkü yaratıcılık gördükçe gelişir.Grafik tasarımı uygulaman zaten zamanla oturur ve bunu farkedersin.Unutma kendini yetiştir ve bu çalışmanı da sakla çünkü ileride çok iyi işler başardığında "ben burdan başlamışım, ve buraya gelmişim" diyebilirsin. Kolay gelsin..