sumansezerr
🌱Yeni Üye🌱
Yetiştirilirken ücret alacağım yerler
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye:
Photoshop giriş seviyesi diyebilirim
Sony Vegas programında orta seviyeler diyebilirim
İş deneyimi ve içeriği: Önceden matbaacılar sitesinde çalıştım
Çalışma Şartları: Yarım Zamanlı (Part Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Merhabalaar...
Önceden başka bir matbaa'da çalıştım ve işi öğrenmek dışında ne varsa bunu yaptım. Corel programından birkaç bir şeyler biliyorum. Lütfen bana dönüp de kutu veya dizim işi yaptıracak kısacası çırak olarak kullanacaklar yazmasın o kadar iş yapmama rağmen sürekli mesai kalmak zorunda kalıyorum. Okuldan sonra çalışmak istiyorum aileme maddi destek açısından hafta sonları çalışmama ailem müsaade etmiyor (YGS çalışmak için)
Dediğim gibi lütfen beni çırak olarak oraya buraya göndericek insanlar yazmasın. Ücretli çalıştıracak insanların yazmasını tercih ederim. Mailden bana ulaşabilirsiniz, maili aktif olarak kullanmaktayım.
E-posta:sumansezerr@gmail.com
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye:
Photoshop giriş seviyesi diyebilirim
Sony Vegas programında orta seviyeler diyebilirim
İş deneyimi ve içeriği: Önceden matbaacılar sitesinde çalıştım
Çalışma Şartları: Yarım Zamanlı (Part Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Merhabalaar...
Önceden başka bir matbaa'da çalıştım ve işi öğrenmek dışında ne varsa bunu yaptım. Corel programından birkaç bir şeyler biliyorum. Lütfen bana dönüp de kutu veya dizim işi yaptıracak kısacası çırak olarak kullanacaklar yazmasın o kadar iş yapmama rağmen sürekli mesai kalmak zorunda kalıyorum. Okuldan sonra çalışmak istiyorum aileme maddi destek açısından hafta sonları çalışmama ailem müsaade etmiyor (YGS çalışmak için)
Dediğim gibi lütfen beni çırak olarak oraya buraya göndericek insanlar yazmasın. Ücretli çalıştıracak insanların yazmasını tercih ederim. Mailden bana ulaşabilirsiniz, maili aktif olarak kullanmaktayım.
E-posta:sumansezerr@gmail.com