Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yetiştirilmek üzere Bayan grafiker arıyoruz.

hdbaski

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yetiştirilmek üzere elaman alınacaktır

Çalışma Şartları: Staj vermek istiyorum

İşle ilgili açıklama: Firmamız bünyesinde hem staj görevini tamamlayacak hemde kendini geliştirecek,işi öğrenecek İstanbul Avrupa yakasında (Tercihen topkapıya yakın) ikamet eden, lise son sınıf öğrencisi veya yeni mezun CorelDraw Photoshop programlarına hakim Matbaa ve tabela tasarımları yapabilecek bayan eleman arıyoruz.

İlgilenen arkadaşlar mail yada tel. ile randevu alabilirler.

Hd baskı
adres davutpaşa cad. tim1 no233 topkapı tel 0212 612 50 04.gsm 0555 837 75 60 not: lütfen mesaj atmayınız,mesajlara cevap verilmeyecektir.

E-posta: yurdakulbayrak@hotmail.com

Telefon: 0555 837 75 60

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? | İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Site yardımı ile yapılan iş veren ve çalışan anlaşmalarında grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

sibel00

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ilanınızla ilgileniyorum lise son sınıf öğrenciyim zeytinburnunda oturuyorum

reptile

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben ufuk korhan stajyer olarak işinizle ilgileniyorum CV yolladım mail adresinize.olumlu yada olumsuz sonucu bir an önce yollarsanız sevinirim.işe ihtiyacım var.2 aylık kurs bitirdim photoshop,corel,freehand,quark express,az seviyedede ıllustratör kullanıyorum.teşekkürler

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
TÜRMATSANDA 500TL ile çalışanlar var ordan alsanız sizin için daha iyi aslında hemde deneyimli olur.