Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yetiştirilmek Üzere Dijital Baskı Operatörlüğü İşi Arıyorum - İzmir

makay17

🌱Yeni Üye🌱
Yetiştirilmek Üzere Dijital Baskı Operatörlüğü İşi Arıyorum

Aranan Şehir: İzmir

Okulunuz: Düz Lise

Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum

Referanslar:

İşle ilgili açıklama:

Askerden önce Reklam alanında lider bir firmada öğrenci olarak çalıştım, ve dijital baskı mesleği çok hoşuma gitti ama devam ettiremedim.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Yapmış

Medeni Hali: Bekar

E-posta: makay17@hotmail.com

Telefon: 0554 778 17 33

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
DİKKAT!
a8yXf.png
Alıntı Mesajın Faydaları |
9AsHZ.png
İlanızın Kapatılması |
Ko4Yw.png
E-ticaret Nedir?

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!
Sitemizde yayınlanan iş ilanlarını diğer sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

makay17

🌱Yeni Üye🌱
İzmir Dijital baskı operatörü(Yetiştirilmek üzere)

merhabalar 18 yaşımı doldurmak üzereyim daha önceden büyük bir reklam şirketinde öğrenci olarak çalıştım ve dijital operatörlüğü içimde kaldı ve devam ettirmek istiyorum, bu mesleği gerçekten seven birisiyim yetiştirilmek üzere bir iş arıyorum teşekürler,

makay17

🌱Yeni Üye🌱
Yetiştirilmek üzere Dijital Baskı elemanı !

Yaşadığınız şehir:
İzmir
Kullandığınız programları ve seviyeleri: Mutoh Marka unuttum :) vutek 3500 ( amatör olarak kullandım sadece biliyorum ve öğrenmekte istiyorum.)
İş deneyimi ve içeriği : Öğrenci olarak Reklam firmasında çalıştım 6 ay dijital bölümünde toplasak 4 ay.
Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
yok.
Kendiniz hakkında açıklama:
Şuanda açık öğretim lise öğrencisiyim yaklaşık 1 yıl öncesi büyük bir reklam firmasında öğrenci olarak çalışmaya başladım, bizim statümüz öğrenci her bölümü gezecek.. Ben bu statü içerisinde en çok dijitali sevdi çalışma saatlerinde iş nasıl bitiyor akşam oluyor farkında bile olamıyordum, işi iyice kavramaya başladığımda bölümü değiştirdiler ve bende işten ayrılmak zorunda kaldım, çalıştığım yerlerde hastalığımı vs başka şeyler mana ederek izin almam, dijital bölümünde çalışıyorken işime seve seve gidiyordum, yaşım 18 adım mustafa. Ve bu işi yapmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim iyi günler,

MarlboroMan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benden sana tavsiye reklam işine bulaşma :) hele operatör olarak hiç girme derim,ömrünü yersin sadece,benden sana bi dost yada abi tavsiyesi,10 yıldır bu işin içindeyim kullanmadığım makina kalmadı hemen hemen marka ve model olarak,ama inan hiçbiri içimde kalmadı,illa bu işi yapıcam diosanda eğer vutek ten başka makina ile çalışma,hiç deilse kafan rahat olur ;)

makay17

🌱Yeni Üye🌱
iletişim adresinizi ekledim hala geçerliyse teklifiniz ?

netcini

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.reklamci.tv
eleman arıyoruz

İş arama ilanınız güncel ise bize aşağıdaki telefonlardan ulaşmanızı isteriz
0541 295 08 79 veya 0232 459 42 40