Neler yeni

Yetiştirilmek üzere ekip arkadaşı arıyoruz. - İzmir

medyaperest

🌱Yeni Üye🌱
Yetiştirilmek üzere ekip arkadaşı arıyoruz.

Çalışma Şartları: Staj vermek istiyorum

İşle ilgili açıklama: Firmamızın grafik departmanında görevlendirilmek üzere; Photoshop, İllustrator, İndesign azda olsa kullanan, ekip çalışması yapabilecek, sürekli yenileyen ve araştıran ekip arkadaşı arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki e-posta adresine cv bırakabilirler.

E-posta: kule@medyaperest.com.tr

Telefon: 0232 421 74 62

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

omer373

🌱Yeni Üye🌱
hocam yaza mumkunse ben stajeriniz olmak isterim. Selçuk üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü 3. sınıf ögrencisiyim. Grafik alanında kendimi geliştirmek isterim. Üniversite bittikten sonra memnun kalırsanız tekrar sizinle devam edebilirim.

ariferkanail

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben İzmirde İkamet ediyorum,mail adresinize bir cv'mi yolladım,eğer ön görürseniz yarın görüşmeye gelebilirim.

medyaperest

🌱Yeni Üye🌱
hocam yaza mumkunse ben stajeriniz olmak isterim. Selçuk üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü 3. sınıf ögrencisiyim. Grafik alanında kendimi geliştirmek isterim. Üniversite bittikten sonra memnun kalırsanız tekrar sizinle devam edebilirim.

mail adresimiz kule@medyaperest.com.tr iletişim bilgilerinizi bize atın lütfen

Merhaba ben İzmirde İkamet ediyorum,mail adresinize bir cv'mi yolladım,eğer ön görürseniz yarın görüşmeye gelebilirim.

mail adresimiz kule@medyaperest.com.tr iletişim bilgilerinizi ve cv'nizi bize atın lütfen

diablo_king

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazılım konusunda stajyer arıyormusunuz meslek lisesi web çıkışlıyım