Neler yeni

Yetiştirilmek üzere grafiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak yargılı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ayrintireklam.com
İkitelli O.S.B.'de bulunan firmamız genel olarak pleksiglas ürün ve stand imalatı yapmaktadır. Firmamızda tasarım, lazer kesim, folyo kesim ve dijital baskı konularında yetiştirilmek üzere corel bilen grafikerler alınacaktır.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

reptile

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben ufuk korhan 2 aylık grafikerlik kursu bitirdim.photoshop,corel,freehand,quark express kullanıyorum staj için bir yer arıyorum.Bağcılarda oturuyorum.size uygunsa görüşelim.cep :0538 278 19 42

ali_akgün

🏅Acemi Tasarımcı🏅
size nasıl ulaşabilrim.Tel veya mail adresinizi verirmisiniz.

grafi_2010

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu ne yaaaa her kursa giden grafikerrrrr oluoooo yeterrrrrrrrr

givencjy1903

🌱Yeni Üye🌱
ben bahsetmiş olduğunuz dalların hepsinde deneyimliyim.kendime ait reklam dükkanım var.venüs reklam bende ilanınızla ilgileniyorum.düşünürseniz givenchy1903@hotmail.com adresine mail yada 0531 951 95 82 nolu telefonla ulaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...