Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yetiştirilmek üzere grafikerlik işi arıyorum.

[C¤]_ERDİ_[C¤]

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar özel bir grafikerlik kursu bitirdim sertifikam mevcut.Daha önce bu işle ilgili herhangi bir deneyimim bulunmamaktadır.Bir yerden başlayıp kendimi geliştirmek istiyorum.İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum.Bu meslekte bende var olmak istiyorum.Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden saygılarımla...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
DİKKAT!
a8yXf.png
Alıntı Mesajın Faydaları |
9AsHZ.png
İlanızın Kapatılması |
Ko4Yw.png
E-ticaret Nedir?

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!
Sitemizde yayınlanan iş ilanlarını diğer sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

alkalemyazeline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İstanbul Avrupa Yakası, Mahmutbey / İSTOÇ'da bulunan firmamıza yetiştirilmek ücret talep etmeyecek, eti senin kemiği benim düzeninde eğitimini alacak, bu mesleğe aşık, ama gerçekten Yalnızca AŞK için çalışabilecek arkadaş aramaktayım.

Ne Öğreneceksiniz?

Şirketimiz reklam ajansı veya Matbaa değildir, kendi bünyemizde bulunan reklam departmanı için stajyer adayı olan arkadaşımın öğrenecekleri şunlardan ibaretdir.

Meslekte 10. yılım itibari ile bildiğim gördüğüm öğrendiğim ve uyguladığım ne varsa, tüm bunlardan istifade edebilecektir, Stüdyomuzda ürün fotoğraf çekimi üzerine eğitim alacaktır, Ofset, serigrafi.dışmekan,ambalaj, baskılı ve baskısız reklam unsurları, Grafiker olmaktan ziyade reklam adına da bilinçlenecek, operatör ile tasarımcı arasındaki farkı, farkında lığıyla yakalayabilecek. Kısacası özel sektörde yoğun faal olan bir şirketin tüm işleri ile meşgul olacak ve bilinç kazanacaktır grafik@timon.com.tr mail adresime iletişim bilgilerinizi ve kendinizi kısaca anlatan bir CV göndermenizi rica ederim...

Teşekkürler.

[C¤]_ERDİ_[C¤]

🌱Yeni Üye🌱
Kendimi geliştirmek için iş arıyorum... - İstanbul

Kendimi geliştirmek için iş arıyorum...

Aranan Şehir: İstanbul

Okulunuz: Eskişehir Anadolu Üniversitesi-Tarih

Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Değerli forum üyeleri 2 sene önce özel bi grafik tasarım kursundan photoshop ve corel eğitimi aldım araya askerlik felan girdi açıkcası bilgimde askerlikle birlikte gitti...Hayatımı düzene koymak ve sevdiğim mesleği yapabilmem için yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum bir iki ay bedava da çalışabilirim yeterki işi tam manası ile öğrenip kendimi geliştirebileyim İstanbul Esenler de ikamet ediyorum açıktan 4 yıllık tarih okuyorum...

E-posta: erdi_senn@hotmail.com

Telefon: 0539 257 02 14

scokguler

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eğer hala iş arıyorsan 0506 684 00 77 nolu telden ulaşırsan görüşelim