Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yetiştirilmek üzere iş arıyorum - İzmir

ozlem779

🌱Yeni Üye🌱
Yetiştirilmek üzere iş arıyorum

Aranan Şehir: İzmir

Okulunuz: Ege Üniversitesi

Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Merhabalar;
aslında staj yeri değil tüm gün çalışabileceğim, kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum. Lise grafik ve animasyon bölümünden mezun şuan ege üniversitesi basım ve yayın teknolojileri (ikinci öğretim) bölümünde okumaktayım.

Adobe photoshop / orta
corel draw / az
ıllustrator / iyi

daha önce reklamcılık sektöründe 1 yıl staj yaptım. Kendimi grafik ve matbaacılık üzerine geliştirmek istiyorum. İlgilenenler mail adresime ulaşabilirler. Şimdiden teşekkür ederim.

E-posta: qzlemturan@hotmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

sena dijital

🌱Yeni Üye🌱
merhaba çankaya da dijital baskı merkezimize grafiker aranmaktadır.eger düşünürseniz görüşmek isteriz

sena dijital

🌱Yeni Üye🌱
eger isterseniz sizinle görüşmek isteriz yerimiz çankaya da 435 50 52 arayabilirmisiniz Sena Dijital

sena dijital

🌱Yeni Üye🌱
bizede zaten bu kadarı yeter li zaten zamanla iyice hakim olmaya başlarsınız bizim içinde iyi sizi iyi bizim agırlığımız corel draw birde son olarak autocad o da önemli bizim için