Neler yeni

Yetiştirilmek üzere stajyer grafiker alınacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gulsahd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ligona Sanat Reklam Ajansı için stajyer grafiker alınacaktır.

İlk 2 ay maaş verilmeyecektir. Performans ve öğrenme isteklerine göre değerlendirmeye alınacaktır.

İlgilenenlerin bilgi@ligonasanat.com adresine CV'lerini konuya REF: STAJ yazarak göndermeleri rica olunur...

Ligona Sanat Reklam Ajansı

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

gugukkuşu1

🌱Yeni Üye🌱
Verdiğiniz mail adresi sürekli hata veriyor..defalarca denedim ama cv'im gitmiyor...birde maslak çok uzak servis olanığınız mevcut mu?

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
maaş vermiyorsunuz, ulaşım yok, iş garantisi varmı yokmu bilgi yok değerlendirecekmişsiniz.. v.s.v.s. ben tam olarak stajyer aradığınızdan emin olamadım... umarımaradığını özelliklerdebirni bulursunuz...

gulsahd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ulaşım giderleri tarafımızca karşılanacaktır.

gulsahd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Stajyer alımımız sonuçlanmıştır. Teşekkürler

worldly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben Cemalettin

Temel web tasarım ve grafik tasarım eğitimini aldım.Şimdi ileri seviye eğitim almaya başladım ama aynı zamanda piyasaya da adım atmak istiyorum. Bu yüzden siz değerli iş verenlerle çalışmak isterim.

Adobe photoshop cs5 (orta )

Corel Draw x4 (orta)

Macro media freehand MX11(orta)

Quark Xpres (orta )

Gsm:05319575558

Gsm2:05426574397

e mail :cemal_huner@windowslive.com

Ulaşırsanız sevinirim serin kalın

crowdkid

🌱Yeni Üye🌱
selam ben kursa qittim kursum biteli 2 ay oldu evde kendimi gelistiriyorum en ağzindan bir is buluncaya kadar bu ise cok merakli ve istekliyim Para önemLi deil benim icin bu isi öğrenmek istiyorum. bu ila n ne zaman verildi bi,lmiyorum ama beni ararsaniz sewinirim 539 707 34 03

GRFKR AYS

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop, freehand, quark, corel grafik programları ile ilgili kurs aldım,kendimi bu konuda geliştirmek ve yetiştirmek istiyorum.bu işi çok severek yapıyorum.25 yaşındayım bayanım.
Ilgilenenlerden en kısa sürede cevap bekliyorum.
Ben aysun, ist/bağcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...