Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yetiştirilmek Üzere (ücretsiz) Yardımcı grafiker ARANIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkalemyazeline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Özel bir şirkette, Tasarım ve grafik işlerini yürütmekteyim, aramızdan yeni ayrılan arkadaşmızın yerine, tamamen yetiştirilmek üzere ücret tabep etmeyecek ekip arkadaşı aramaktayım, İş yerimiz İSTOÇ-BAĞCILARDA bulunmaktadır. Ne öğrenirim diyen arkadaslar için Web hariç diğer tüm konularda Fotoğraf çekimi dahil, gerekli alt yapı eğitimini verebileeğimi düşünmekteyim. ilgilenen arkadasların mesajlarını bekliyorum.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

yasinbalka

🌱Yeni Üye🌱
slm kolay gelsin ismim yasin balkan avcılarda oturuyorum ve diğecem şuki şuan bir grafikerlik kursuna yazıldım ve bu meslekte iyi olmayı gercekten istiyorum eger sizcede bir sorun teşkil etmezse sizinle calışmayı isterim tekrar kolay gelsin. tel.**************

Moderatör tarafında düzenlendi:

yükter

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu ücretsiz durum ne kadar devam edecek, çaylar sizdenmi olacak,:tongueout:

döne1

🌱Yeni Üye🌱
mrb mailini okudum şuan işsizim ve yeni şeyler öğrenmek istiyorum. para da istemiyorum
mailim ***************** numaranı gönderirsen ararım detaylı iş hakkında konuşuruz

semature

🌱Yeni Üye🌱
slm ismim yusuf ture 1987 dogumluyum Bayrampasada oturuyorum bu meslekte iyi olmayı gercekten istiyorum eger sizcede bir sorun teşkil etmezse sizinle calışmayı isterim tekrar kolay gelsin.********************* ilglenirseniz burden irtibata gecebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

alkalemyazeline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dileyen arkadaşlar gelebilir, bir acı kahvemizi içebilir ve ortamı değerlendirebilirler, sonuçta karşılıklı bir çalışma olacağından dolayı, tercih hakkı her iki taraf içinde net ve gerçektir.

Ziyaret etmeden önce randevu alabilirseniz çok sevinirim, yerimde olmadığım bir zamana denk gelerek sizleride bekletmek istemem.

Çaylar sizdenmi ? diye bir arkadaşım soru yöneltmiş :)) Çaylar şirketten ayrıca yemekte mevcut arkadaşlar, servis düzergahına uyan arkadaşım olursa servisdende faydalanabilir tabi. Ücretsiz mevzuuna açıklık getirmek gerekirse, şirketimin şu an mevcut birimimize aylırmış olduğu bütçeden kaynaklanmaktadır. Birlikte çalışmak isteyen arkadaşlarım.

*************** mail adresinden veya ************ msn den bana ayrıca ulaşabilirler

Teşekkürler.

TİMON A.Ş.

Servet Şahin

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Kurallarımız gayet açık ve net bir dille yazılmıştır okuyup uyum sağlayınız lütfen...

• Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.

alkalemyazeline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bilgilerini bırakmak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirler .

İlan Günceldir...

BilgiC34

🌱Yeni Üye🌱
esenlerde oturuyorum ilgilenirseniz sevinirim

ByhaKan

aydinzeyneb

🌱Yeni Üye🌱
mrhb gaziosmanpaşa da oturmaktayım...ücret talep etmeden kendimi geliştirmek istiyorum...ilgiize sunarım..teşekkürler..

alkalemyazeline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İLAN KAPANMIŞTIR.

Aranan ekip arkadaşı bulunmuştur.

İlgi gösteren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...