ultrAs Deeply
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Adam : Kadınların sıradan bir evden çıkış hadisesini neden bu kadar ciddiye aldığını anlamıyorum. Sanki bir daha dönmeyeceğiz. Gidip bir evin bahçesinde köfte yiyeceğiz, hepsi bu!
Kadın : Ona barbekü partisi deniyor canım ..
Adam : Öyle mi? Köftelerin bundan haberi var mı? Yoksa bizim salak köfteler aşağılık bir mangalda can vereceklerini mi düşünüyorlar? Halbuki ne kızarması, parti kuruyor angutlar haberleri yok ..
Kadın : Amma konuştun ha ... Geliyorum tamam
Adam : Gitmek istemediğim bir yere sayende acele ediyorum ya, ben asıl ona yanıyorum ..
Kadın : Neden gitmek istemiyormuşsun?
Adam : Çünkü köfteleri mangala dizecek kişi senin eski sevgilin .
Kadın : Yine mi aynı konu?
Adam : Evet aynı konu!
Kadın : Aşkım o yıllar önceydi
Adam : Ama o yıllarda da eski sevgililer sevişiyordu ..
Kadın : Eee ?
Adam : Ne demek eee? Adamın senin memelerine bakıp, siz bir de bunları benim zamanımda görecektiniz, diye düşünmesi beni rahatsız ediyor ..
Gibi güzide kelime ve cümlelerden oluşan harika bir kitap , Mutlaka okunulması gerektiğini düşünüyorum ..
Paylaşmak istedim ..
Kadın : Ona barbekü partisi deniyor canım ..
Adam : Öyle mi? Köftelerin bundan haberi var mı? Yoksa bizim salak köfteler aşağılık bir mangalda can vereceklerini mi düşünüyorlar? Halbuki ne kızarması, parti kuruyor angutlar haberleri yok ..
Kadın : Amma konuştun ha ... Geliyorum tamam
Adam : Gitmek istemediğim bir yere sayende acele ediyorum ya, ben asıl ona yanıyorum ..
Kadın : Neden gitmek istemiyormuşsun?
Adam : Çünkü köfteleri mangala dizecek kişi senin eski sevgilin .
Kadın : Yine mi aynı konu?
Adam : Evet aynı konu!
Kadın : Aşkım o yıllar önceydi
Adam : Ama o yıllarda da eski sevgililer sevişiyordu ..
Kadın : Eee ?
Adam : Ne demek eee? Adamın senin memelerine bakıp, siz bir de bunları benim zamanımda görecektiniz, diye düşünmesi beni rahatsız ediyor ..
Gibi güzide kelime ve cümlelerden oluşan harika bir kitap , Mutlaka okunulması gerektiğini düşünüyorum ..
Paylaşmak istedim ..