Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hadi bunada yorum yapalım efendim gayet hoş bir çalışma olmuş ilk mesajlarınızda gayet başarılı çalışmalarla foruma giriş yaptınız devamını gelicek gibi görünüyor
eğer yani.. ben kabalık hiç mi hiç etmek istemem atı başka bi yere koyabilir miydin? yada koyma merak ettim mesela o sağ taraftaki boşluktan gelse nasıl olurdu.. belki daha güzel durur dedim.. çünkü atın kafası çok kötü duruyor bence orda.. at dışında herşeyi beğendim söylemeden edemiyeceğim
öncelikle çalışma güzel olmuş arkadaşım, temada güzel ama montajıda yapabilseydin çok mükemmel olurdu sanki kız atın üstünde değilde arkasında duruyor.
yorum yapalım tabi.. başarılı olmuş,at görüntüsü çok inceleyince rahatsız edici kafa küçük gövde büyük görünüyor.,bence daha beyaz bir at resni yarım profilden afişe girerse daha güzel olabilir,isterseniz birde öyle deneyin derim.başarılar..