burakkose16
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Grafikerler.net Ailesinin sayın yöneticileri. Size bir öneride bulunmak istiyorum. Autocad programının bir katagorisi olduğu gibi SOLİDWORKS programınında olmalı. Solidworks autocad programından kat kat daha iyi. Solidworks'de katılamam var yani 3d. autocad'da bir çizimi bir çizimi yarım saatte yapıyorsanız orda 5 yada 10 dakika gibi ve autocad bilen kullanıcıların solidworks öğrenmeleri çok çok kolay oluyor. Ben meslek lisesine gidiyorum geçen sene autocad gördük bu sene solid'e geçtik çok kolay çok iyi bir çizim programı Denemenizi Tavsiye Ederim. Ve ; Solidworks kullanabilen kişilerin iş bulma imkanları daha fazla ve maaşları'da daha fazla
:yes:
Autocad bilen bir bireyin solid kullanması hiç zor değil. Öğrenilmesideçok kolay. Size daha fazla iş imkanları sunacak ve daha fazla maaş kazanacağınızın garantisini veriyorum :yes:
Autocad bilen bir bireyin solid kullanması hiç zor değil. Öğrenilmesideçok kolay. Size daha fazla iş imkanları sunacak ve daha fazla maaş kazanacağınızın garantisini veriyorum :yes: