Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yorumlarınızı bekliyorum

femu_3010

🏅Acemi Tasarımcı🏅
i7w6V.jpg

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadai ahşap zemini çözemedim, bende boş kalsa daha iyi. Birde alttaki yazıların fontu yukardaki çizime hiç uymamış, daha yumuşak ve modern bi font deneyin. Son olarakta FR harfleri neden ters? bence yatay yönde ters çevirin. F ters olsun R düz, sıralamada doğru olur böylece

McCcDd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mcal.wall.fm
A

Arkadai ahşap zemini çözemedim, bende boş kalsa daha iyi. Birde alttaki yazıların fontu yukardaki çizime hiç uymamış, daha yumuşak ve modern bi font deneyin. Son olarakta FR harfleri neden ters? bence yatay yönde ters çevirin. F ters olsun R düz, sıralamada doğru olur böylece

Bence de RF yi ters çevirin çok dikkat çekici bir hata olmuş böyle. Aşağıdaki fontu seçerken logonuzu referans alın. Mesela logoda çizgilerin kalınlığı arasında uçurum yok, bu yüzden kalınlık farkı pek olmayan fontlara bakın. Ayrıca logo da genele bakarsak keskin çizgiler değil dağa yumuşak dönüşler, oval-yuvarlak şekiller kullanılmış. Bunu da font seçiminde göz önünde bulundurabilirsiniz.

femu_3010

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlarım yorumlarınız için aynısını yaptık müşteri bu şekilde istiyor :( sadece güzellik merkezinin fontunu değişcem ilk böyle yaptım kendisi ters yspmsmı istedi.. çok tşk yorumlaınız için

McCcDd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mcal.wall.fm
Daha sonra müşterin kendi müşterilerine sonrsun bi, nasıl daha iyi olurdu diye :p