Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunca güzel fotoğraf varken kendiminkileri eklemeye epey çekindim aslında ama bir o kadar da heyecanlandım çünkü neler söyleyeceğinizi çok merak ediyorum
çekinecek bişey yok canım hepimiz amatör değilmiyiz şu dünyada bence güzel resimler uğur böcüğü de yaprakta olsaydı daha doğal olcaktı mekanik olmuş güzel resimler valla emeğine sağlık
Bence de hepsi birbirinden güsel olmuş yalnız bi kaç şey eklicektim ama arkadaşlar belirtmişler banada sadece tebrik etmek kalır paylaşım için teşekkürler
çekinecek bişey yok canım hepimiz amatör değilmiyiz şu dünyada bence güzel resimler uğur böcüğü de yaprakta olsaydı daha doğal olcaktı mekanik olmuş güzel resimler valla emeğine sağlık
o sırada çay bahçesindeydik, masada fesleğen saksısı vardı onların üstüne koyup çekmeye de çalıştım ama fesleğenlerin arasına dalıp kayboldu.. sonrada uçup gitti ..
o sırada çay bahçesindeydik, masada fesleğen saksısı vardı onların üstüne koyup çekmeye de çalıştım ama fesleğenlerin arasına dalıp kayboldu.. sonrada uçup gitti ..