Neler yeni

yosun restaurant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qhostspa22ow

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar.kendim balık restaurantı işiyle uğraşıyorum.logo yapmaya karar verdim.bu logoyu paintte yaptım:)

istek yapılıyomu bilmiyorum gönüllü varsa sizden bir ricam olucak.Bu şekilde bir logo yapabilirmisinİZ bana.aynı renk tonları aynı şekilde ama usta elinden çıkmış haliyle.ben bu kadar yapabildim.:smile:

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Bu bir ticari iştek bunu işverenler bölümüne açarsanız yardımcı olunacaktır:)

efom

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kusura bakma çok basit olmuş aslında olmamış

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
malesefki olmamış

gunesinkizi

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence üzerinde biraz daha çalışılırsa çok güzel bir logo olacaktır.ben beğendim...başarılar diliyorum.

qhostspa22ow

🌱Yeni Üye🌱
sagol moral werdın:).paintte yaptım porfesyonel birisi adama eder belki.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
• Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
• Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
• Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

Eğer ücret karşılığında tasarımcının da emeğinin bedelini ödemeyi istiyorsanız konunuzu İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde açmanız gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...