Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yuh Yani Başkada Bişey Demiyorum Yani...!

ist_dizayn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.oryox.ent
Aşağıdaki Msj Bize e-Mail Olarak Geldi Olurda Size Gelirse Lütfen Sakın İnanmayın Bu Ve Buna Benzer Msjlar, Daha Gecenlerde Savcılığa 38 Tane E-mail ve İp Adresi Verdik Tam Kurtulduk Derken Yeni Başladı İşte Gelen Mesaj....

Merhaba sevgili,
Bugün nasılsın? Seninle iletişim gibi, benim adım Miss Constance Makazu, medeni duruma göre tek olduğunu düşünüyorsanız, o Saygısızlık ile benim zevk seninle ben beri seninle profil etkilendim ile sağlıklı bir dostluk geliştirmek etmektir. Benim hobi, seyahat, yüzme ve dans okurken ben yeni arkadaşlar edinmek büyük ilgi var.

Bugün i e-posta id www.grafikerler.net bulundu, sonra ben gerçekten bize iyi arkadaş olmak istiyorum fırsat size i olarak yazmaya aldı ve biz büyük bir arkadaş olabilir miyim onu takdir edeceklerdir.

Ben en azından kim you.I geri benimle iletişim istediğiniz olacak yazıyor, böylece ben sana temas etmiş Benimle ilgili tam bir açıklama ve nedenleri ve amacı verecektir görmek için benim fotoğraf gönderir.

Lütfen (c_maka@yahoo.de )

Saygılarımla,

Constance.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
aynı mesaj bana da geldi amaç nedir anlayamadım google translate den çevrip göndermişler sanırım

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu tür mesajların sitemiz ile uzaktan yakından hiç bir ilgisi yoktur.

Bu gibi güvenmediğiniz kişilerden gelen e-postalara güvenerek işlem yapmayınız.

Saygılarımla...

ist_dizayn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.oryox.ent
Bu tür mesajların sitemiz ile uzaktan yakından hiç bir ilgisi yoktur.

Bu gibi güvenmediğiniz kişilerden gelen e-postalara güvenerek işlem yapmayınız.

Saygılarımla...

Volkan beyle aynı görüşteyim arkadaşlar eğer çok rahatsız ediliyorsanız lütfen savcılığa bildirin veya bulunduğunuz bölme emniyetine e-mail kopyasını ve verin gereken işlen en kısa zamanda yapılmakta bu konuda gerek savcılarımız gerekse emniyet mensupları çok titiz davranıyorlar...

ayrıca iratiba geçtiğinizde sizden sizin hesap numaranızı isteyeceklerdir ve sonrada milyon dolar kara para aktarımı yapılacakdır hesabınızdan :) veya Benzeri Yasadışı İşlemler Yapılmakta Bu Nedenle Lütfen Bu Tarz E-mailller ve Kısa Msj İnanmamanızı Öneriyorum...

Bunu Paylaşmamın Nedenine Gelince Bilgilendirmek Amaçlıdır.

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Banada geldı sara kity diye birinden anlamadım da sildim giitti ..

Bett

🌱Yeni Üye🌱
Aynısı bana da geldi. Hem de kelime kelime, noktası virgülüne aynı. Vay adi Constance! Bi de ben kek gibi üzülüp cevap yazdım. :D

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar gelen mailin sonucunda nasıl bir dolandırıcılık yöntemi izleyeceklerini merak ettim ve cevapladım, gelen cevap şu şekilde:)
sanırım kendini bir şekilde ülkesinin dışına atmaya çalışan bir senegalli.

Benim sevgili,
Bugün nasılsınız ben iyi olduğunu düşünüyorum?
Am çok hazır mutlu posta bugün?
Mine Thies Senegal biraz sıcak buraya bulunmaktadır.
İsmim de Kongo'dan gelen Constance Makazu Ben 23, bir
Afrika.
Am 5.11ft, ten koyu, (daha önce hiç evlenmemiş) halen, i Thies mülteci kampında burada ikamet eden am, benim ülkemde savaştı iç savaşın bir sonucu olarak uzun boylu.
Rahmetli babam Dr.Murray Makazu, o özel ülkeye tavsiye edildi.
isyancılar bir sabahın erken saatlerinde evimize saldırdılar önce onlar, soğukkanlılıkla babam ile de annemi öldürdü.
Sadece bana bu hayatta artık, ama bir ülke tarafından Senegal, i yakın şimdi bir mülteci kampında yaşıyorum önünü açmak için yönetilen,
Senin hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum.
Senin hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri, Hobileriniz ve ne şu anda ne yapıyorsun.
Ben daha kendimi, bir sonraki postada anlatacağım.
Burada Ekli benim resmi vardır.
Sizden en erken duymak, umut
Miss Constance

ist_dizayn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.oryox.ent
arkadaşlar gelen mailin sonucunda nasıl bir dolandırıcılık yöntemi izleyeceklerini merak ettim ve cevapladım, gelen cevap şu şekilde:)

Benim sevgili,
Afrika.
Am 5.11ft, ten koyu, (daha önce hiç evlenmemiş) halen, i Thies mülteci kampında burada ikamet eden am, benim ülkemde savaştı iç savaşın bir sonucu olarak uzun boylu.
isyancılar bir sabahın erken saatlerinde evimize saldırdılar önce onlar, soğukkanlılıkla babam ile de annemi öldürdü.
Sadece bana bu hayatta artık, ama bir ülke tarafından Senegal, i yakın şimdi bir mülteci kampında yaşıyorum önünü açmak için yönetilen,
Senin hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri, Hobileriniz ve ne şu anda ne yapıyorsun.
Miss Constance

bende buna benzer bir araştırma yapmıştım aylar öncesinden...
fakat daha komik ve trajedik bir olayla karşılaştım...
karşımdaki kişi bir bayandı ve bana 500 Küsür Milyon Dolar Teklif Etmişti. ve Ortalama 10 - 15 Gün Görüştüm Baktım Durum Baya Ciddileşiyor Emniyete Bildirdim Araştırma Yaptılarki G.Koreden Bir Çete Ve Ona İt Tüm İp Adresleri Türkiyeye Yasaklandı :)

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟

Benim sevgili,
Afrika.
Miss Constance

Ben mailleşmede daha ileri gittim, son gönderdiği mail aynen böyle,,

"Merhaba sevgili,
Bugün nasılsın?
Seni iyi yapıyorsun, inan
Cevabını benim posta mutlu daha duyuyorum.
benim biraz sıcak Dakar Senegal buraya bulunmaktadır. Onun Tanrılar tarafından hapishanede bir kalıyorum ve umarım zarafet i burada soon.i çıkacağı gibi herhangi yakınları kime i tüm yakınlarına gidip yok uzakta tek kişi ben şimdi var savaşın ortasında koştu Rev Austin Jacobs ve papaz olması (Graceland Kilisesi) işte o bana çok hoş oldu kampında i Buraya geldiğimden beri ama yerine ben onunla kampında iki çünkü kadın hosteli ayrılıyorum yaşayan değilim Pansiyonlar tek erkekler kadınlar için diğer için.

Pastors Tel numarası (00221-77-372-65-61) aramak varsa ve benimle o benim için hosteli göndereceğiz konuşmak istiyorum onu belirtiyorsunuz. bir mülteci olarak burada i herhangi bir hak veya ayrıcalık herhangi bir şey için para olması ya da bu ülkedir.Benim ve yasalara aykırıdır, çünkü ne olursa olsun geri çalışmalara gitmek istiyorum yok çünkü sadece ilk yıl trajik önce katıldığı bu benim bu durumda olmaktan şimdi gerçekleşti yol açar.

o hayatta olduğu o lider banka Avrupa'da kendisinin de ismimi kullanılan para bir miktar yatırılır çünkü Lütfen bu dinle, kendime i ile size ikinci göndereceğiz, hesap rahmetli babam açıklaması ve ölüm belgesi burada var yakın akraba, söz konusu tutar $ 2,8 (iki milyon sekiz yüz bin dolar). i Bu yüzden bana hesabınıza bu para transfer ve ondan benim için you.I ile insanlara kampında bu gizli tutulur karşılamak için gelmek benim seyahat ling belgeleri ve uçak bileti almak için biraz para gönderebilirsiniz yardım istediğiniz olacak hakkında o baba gibi bana çünkü Rev parçalamak baba bilir burada tek kişi.

Bu yüzden yukarıda kendiniz ve tutmak için insanlar hakkında bilmeniz alırsa herkese i ve para hayatımı kaybetme korkuyorum bu söyleme gibi olacak ışığında. i hatırla, tüm bu bilgileri güven i nedeniyle dürüst ve anlayışlı insanlar, dürüst ve vizyon, hakikat ve çalışkan bir adam gibi you.I üzerine devrildi size veriyorum.
Favori dil İngilizce ama bizim dil Fransızca ama çok fluently.Meanwhile İngilizce i ben çok söylemek zorundayım dediğim gibi beni aramak gibi olacak BT i.
Have a nice day ve beni düşün.

Lütfen ben sizden erken duymak için bekliyorum
Sevgilerimle Sara."

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
:) klasik bi sistemde çalışıyor bu arkadaş demekki bundan aylar once de buna benzer birşey gelmişti bende birkaç gün mailleştim adam bir ortaklıktan ve 11 milyon dolardan bahsediyordu parayı direk Western Union ile gönderecekti bu yüzden 500 dolar masraf istedi masrafları kesin oyle gonderdin dedim ısrarla olmaz çek göndereceğiz diye inat etti adam sonunda dalga geçmeye başladığımı anlayınca vazgeçti direk emniyete bildirdim zaten maili:) kanıpda bu kişilere para gönderen ne kadar çok insan vardır kimbilir..

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Özelden mesaj alıp veremediğimizden.Bazı arkadaşlara yardımcı olmak gayesiyle.iletişim bilgilerinde msn yada e-mail adresini herkesin göreceği şekilde açık tutuyoruz.Bu bahsi geçenlerde iletişim bilgilerinden adresimizi alıp irtibata geçiyorlar.
Aynı mail banada geldi hemde resimli.googlede kısa bi aramada işin sahtekarlıktan başka birşey olmadığını anladım.Bugünde tesadüfen rastladım graficafede.
Mailler arkadaşların yazdıklarıyla bire bir aynı o yüzden yükleme gereği duymadım.
Aklınıza uyupda Aldanmayın..