Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yukarıdan Görünen Güzellikler

derim ben

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ağrı Dağı
yk1ck2.jpg

Alaçatı / İzmir
yk2cu1.jpg

Kemer / Antalya
yk3ov5.jpg

Atatürk Barajı
yk4wg4.jpg

Ayasofya
yk6hv7.jpg

Bergama
yk7qr0.jpg

Büyükçekmece Gölü
yk8ld2.jpg

Caretta Çocuk Parkı / Mersin
yk9vg9.jpg

Cennet - Cehennem Mağaraları
yk10me0.jpg

Dalyan
yk11kw0.jpg

Yassıcaada / Fethiye
yk12hx1.jpg

Tarlalar / Ankara
yk13tb3.jpg

derim ben

🏅Acemi Tasarımcı🏅
devamı..

Halfeti Gümüşyaka Köyü
yk14bq5.jpg

Gediz Deltası
yk15ji7.jpg

Kapalıçarşı / İstanbul
yk16os6.jpg

Batık Şehir Kekova
yk17co3.jpg

Kuştul Manastırı / Trabzon
yk18ha4.jpg

Maglora Kemeri / İstanbul
yk19lc6.jpg

Tuz Gölü ve Flamingolar
yk20is2.jpg

lala

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne güzel yaaa içim kıpırdandı

melikşah

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten çok güzeller orda olmak isterdim:) tebrik ediyorum

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Alp eren Kimdir ? burada gördüğünüz fotoğrafları çeken kişi. Biraz hakkında bilgi.

Alp Alper 1965 yılında Ankara'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. Gazi Üniversitesi Fizik Bölümünde iki yıl okuduktan sonra, Anadolu Üniversitesi Iktisat Fakültesine devam ederek mezun oldu. Kıbrıs’ta tamamladığı askerlik görevinin ardından, 1991 yılında İstanbul’a yerleşti. Nisan 1992 yılında Türk Hava Yollarının açtığı sınavları kazanarak Yolcu Hizmetleri Trafik Personeli olarak göreve başladı. Daha sonra THY bünyesinde bulunan “Uçuş Uzmanlığı”( Flight Dispatcher), kadrosuna geçti. Her ay 30-40 saatlik uçuşlara katılan Alp Alper, bu görevler esnasında da pek çok güzelliği havadan detaylı olarak görme şansına sahip oldu. Bu şansını, okul yıllarında hobi olarak başladığı fotoğrafçılık ile birleştirdi. Bu sayede, bir doğa harikası olan İstanbul ve havadan görme fırsatı bulduğu eşsiz güzelliklerin fotoğrafını çekmeye başladı. 1999 yılındaki büyük deprem sonrasında, gönüllülerden oluşan ekibini kurarak " Türkiye'yi Havadan Fotoğraflama” macerasına atıldı.

2000 yılında THY'de ki görevi gereği Atina İstasyon Şefliği görevine atanması çalışmalarına engel olmadı ve ekibiyle birlikte Türkiye'nin dört bir yanında fotoğraf çalışmalarına devam etti. Alp Alper, Türkiye'nin yurtdışında tanıtımlarına katkıda bulunmak amacıyla, "İstanbul " konulu, Atina'da iki, Polonya'da bir Fotoğraf Sergisi açtı.

1996 yılından itibaren Türkiye'de Gezi-Traveler, Gurme, Ulusoy Traveler gibi dergilerde çalıştı. 1999 yılından itibaren ise Yunanistan'da Cosmos Travel ve National Geographic, ardından da 2005 yılında Türkiye ve Polonya National Geographic dergileri ile çalışmaya başladı. 2006 Eylül ayında Yunanistan’daki görevi sona erdiği için İstanbul’a yerleşti. Halen Türkiye ile ilgili üç fotoğraf ve bir belgesel projesini ekibiyle birlikte sürdürmekte ve bu projelerin hayat bulması için gerekli olan sponsor ve destek arayışlarına devam etmektedir.

Alp Alper, fotoğraf tutkusunun yanı sıra, tarih ve arkeoloji ile yakından ilgilenirken, Paragliding ve Scuba-Diving yapmaktadır.

Tüm Çalışmaları için https://www.alpalper.com/kitap.html

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
derim ben : Teşekkürler bu güzellikler için =)
Ayrıca
grgphoto : Teşekkürler bu güzel bilgileri verdiğin için...

cheerleader

🌱Yeni Üye🌱
fotoğraflar harika sitede çok güzel çalışmaların var sadece bu resimler değil, seni kutluyorum çok iyi iş çıkarıyosun arkadaşım :)

besteselin

🌱Yeni Üye🌱
harika görüntüler gerçekten insanı büyüleyen manzaralar

h.mine

🌱Yeni Üye🌱
evet müthiş resimler bende çook beğendim arkadaşım;)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ah birde bu güzelliklerin kıymeti bilinse. Şöyle bir Tarih araştırması yapılsada kimler nelere göğüs germiş bu Vatan için idrak edilsede satılmasa harvurup harman savrulmasa...
Teşekkürler bu güzel kareler için

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Farklı bir bakış açısıyla bakmamızı sağladığınız için teşekkürler derim ben...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
ben bu konuyu daha önce farketmemiştim çok güzel bi paylaşım olmuş tebrik ederim...

ayhan025

🌱Yeni Üye🌱
ey benim cennet ülkem ülkemizi daha iyi tanıyoruz sayenizde

madame.naz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vaauuvv güzel Türkiyem ahdım olsun gezip yerinde görücem güzelliklerini :artipuan: