Fenerbahçe vektörel logosu Fenerbahçe vektörel logosu Fenerbahçe vector logo
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 13 Haz 2014 #1 Fenerbahçe vektörel logosu Fenerbahçe vektörel logosu Fenerbahçe vector logo Moderatör tarafında düzenlendi: 16 Haz 2014
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 13 Haz 2014 #2 Hasan ÇELİK' Alıntı: Konu yanlış yerde olduğu için sağlıklı bir cevap alamıyacaksın. Kaldı ki fenerbahçe logosu istiyorsun hiç sanşın yok Ama vicdanım el vermeyeceği için aşağıda ki linki inceleyebilirsin ; Fenerbahçe vector logo Genişletmek için tıkla ... Herşeye rağmen bende de biraz olacaktı, konu doğru yere taşınmıştır.
Hasan ÇELİK' Alıntı: Konu yanlış yerde olduğu için sağlıklı bir cevap alamıyacaksın. Kaldı ki fenerbahçe logosu istiyorsun hiç sanşın yok Ama vicdanım el vermeyeceği için aşağıda ki linki inceleyebilirsin ; Fenerbahçe vector logo Genişletmek için tıkla ... Herşeye rağmen bende de biraz olacaktı, konu doğru yere taşınmıştır.
T turanbakkal 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 13 Haz 2014 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 13 Haz 2014 #3 Hasan ÇELİK' Alıntı: Konu yanlış yerde olduğu için sağlıklı bir cevap alamıyacaksın. Kaldı ki fenerbahçe logosu istiyorsun hiç sanşın yok Ama vicdanım el vermeyeceği için aşağıda ki linki inceleyebilirsin ; Fenerbahçe vector logo Genişletmek için tıkla ... çoook teşekkür ederim fakat bunlar kb şeklinde. Yani ben 120cmx120cm şeklinde baskı yaptırıcam dijital baskı. Bunlar olmaz sanki?
Hasan ÇELİK' Alıntı: Konu yanlış yerde olduğu için sağlıklı bir cevap alamıyacaksın. Kaldı ki fenerbahçe logosu istiyorsun hiç sanşın yok Ama vicdanım el vermeyeceği için aşağıda ki linki inceleyebilirsin ; Fenerbahçe vector logo Genişletmek için tıkla ... çoook teşekkür ederim fakat bunlar kb şeklinde. Yani ben 120cmx120cm şeklinde baskı yaptırıcam dijital baskı. Bunlar olmaz sanki?
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 13 Haz 2014 #4 turanbakkal' Alıntı: çoook teşekkür ederim fakat bunlar kb şeklinde. Yani ben 120cmx120cm şeklinde baskı yaptırıcam dijital baskı. Bunlar olmaz sanki? Genişletmek için tıkla ... sanırım senin bir bilgin yok ama bunu baskı yaptıracağın yere götürürsen eminim onların bir bilgisi vardır ki var olması gerekir. Bastırabilirsin
turanbakkal' Alıntı: çoook teşekkür ederim fakat bunlar kb şeklinde. Yani ben 120cmx120cm şeklinde baskı yaptırıcam dijital baskı. Bunlar olmaz sanki? Genişletmek için tıkla ... sanırım senin bir bilgin yok ama bunu baskı yaptıracağın yere götürürsen eminim onların bir bilgisi vardır ki var olması gerekir. Bastırabilirsin
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 13 Haz 2014 #5 turanbakkal' Alıntı: çoook teşekkür ederim fakat bunlar kb şeklinde. Yani ben 120cmx120cm şeklinde baskı yaptırıcam dijital baskı. Bunlar olmaz sanki? Genişletmek için tıkla ... Vektörel bunlar, istersen 1000cmx1000cm bile bastırabilirsin, sen kb ye bakma.
turanbakkal' Alıntı: çoook teşekkür ederim fakat bunlar kb şeklinde. Yani ben 120cmx120cm şeklinde baskı yaptırıcam dijital baskı. Bunlar olmaz sanki? Genişletmek için tıkla ... Vektörel bunlar, istersen 1000cmx1000cm bile bastırabilirsin, sen kb ye bakma.