Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yumurta Afis®

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ymrtacopymg9.jpg

hnüz tamamlanmamıs çalışma ama yinede paylaşim dedim:emo1:

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine sağlık ama fontta sıkıntımız var bilsin deki "s" harfi ve plandaki "p-a" harfleri okunmakta sıkıntı yaratıor

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
ALAN yazısında A ile N arası çok boş, elbette sen perspektif uyguladın sonuç bu oldu ama yine de ALA N KAZANIR gibi algılanıyor...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
fontta çok büyük bir sıkıntı var sonuçta bu bir afişse bakan rahat okuyabilmeli yazılanları anlamalı ve akılda kalıcı olmalı font seçerken bunları göz önunde bulundurursanız sanırım ozaman amacına ulaşmış bir çalışma olacaktır emeğine sağlık kolay gelsin...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
az önce belirtmeyi unutmuşum fonta takılınca yumurta vectorleri de devekuşu yumurtası gibi
sanki yeterince eliptik değiller
birde bu yumurtalar çimen üstünde durunca Jurassic Park taki dinazor yumurtaları gibi olmuş
çimen yerine saman daha gerçekçi ve güzel olabilirmiş

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
sormak isterim "alan kazanır" müşterinin istediği bir slogan mı?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Sloganla birlikte afişe bakınca bende; her halde yumurtayı alınca Japon niyet kurabiyeleri gibi bir yumurtadır bu diye bir fikir beliriyor.

Eğer yumurtaları alan tüketici sağlık yönünden kazançlı çıkacaksa afişte bunu göstermek sanırım daha mantıklı olacaktır.

Bunu nasıl başarabilir? Bilindiği gibi artık dünya Organik gıdaya yöneliyor. Yani doğal üretilen ve içersinde kimyasal olmayan ya da kimyasalın en düşük miktarda kullanıldığı ürünler. Durum eğer sağlık açısından kazançlı çıkmaksa bu kesinlikle vurgulanmalıdır. Zira sloganımız pek bir yere dayandırılamıyor.

Eğer yanılıyorsam... Alan niye kazanıyor? Çok mu ucuz?

Ayrıca Horus' un yumurtalar ve zemin hakkında söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Tavuklar zorunlu kalmadıkça çimlerin üzerine yumurtlamazlar.

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
dimi ama
yumurtanın içinden çeyrek altın çıkıcakmış gibi bi slogan

not: onlar japon değil Çin şans kurabiyeleri Volkan cım :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
dimi ama

Hadi canım. Çinliler sonunda niyet kurabiyelerini de mi üretmeye başladılar. :p Ucuzdur birde onlar şimdi. :D

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dimi ama

Sloganla birlikte afişe bakınca bende; her halde yumurtayı alınca Japon niyet kurabiyeleri gibi bir yumurtadır bu diye bir fikir beliriyor.

Eğer yumurtaları alan tüketici sağlık yönünden kazançlı çıkacaksa afişte bunu göstermek sanırım daha mantıklı olacaktır.

Bunu nasıl başarabilir? Bilindiği gibi artık dünya Organik gıdaya yöneliyor. Yani doğal üretilen ve içersinde kimyasal olmayan ya da kimyasalın en düşük miktarda kullanıldığı ürünler. Durum eğer sağlık açısından kazançlı çıkmaksa bu kesinlikle vurgulanmalıdır. Zira sloganımız pek bir yere dayandırılamıyor.

Eğer yanılıyorsam... Alan niye kazanıyor? Çok mu ucuz?

Ayrıca Horus' un yumurtalar ve zemin hakkında söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Tavuklar zorunlu kalmadıkça çimlerin üzerine yumurtlamazlar.

:rofl: walla firmann kartvizitinde gördüm yazdım onlarda tamam dediler artık altın mı var ucuzmu kalitelimi japon işimi bilemiyorm :rofl: ben suçsuzum yani :emo1:

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık ikinci olan daha güzel yazı font değişmiş hali herkesin dediği gibi slogan firmanın isteğiyse orası ayrı...

ecemmdenizz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tam diyecektim düzeltmişin ''Türkiye'' kelimesi özel büyük harfle yazılır diye ama düzeltme yapmışsın fakat '' Türkiye Ne Yediyini bilsin '' yazmissin lakin hepsi büyük harfleyken neden '' bilinsin'' kelimesi küçük harf vurgu orda değilmi

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tam diyecektim düzeltmişin ''Türkiye'' kelimesi özel büyük harfle yazılır diye ama düzeltme yapmışsın fakat '' Türkiye Ne Yediyini bilsin '' yazmissin lakin hepsi büyük harfleyken neden '' bilinsin'' kelimesi küçük harf vurgu orda değilmi

dikkatsizliğimden olmus:sleepy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...