Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fontta çok büyük bir sıkıntı var sonuçta bu bir afişse bakan rahat okuyabilmeli yazılanları anlamalı ve akılda kalıcı olmalı font seçerken bunları göz önunde bulundurursanız sanırım ozaman amacına ulaşmış bir çalışma olacaktır emeğine sağlık kolay gelsin...
az önce belirtmeyi unutmuşum fonta takılınca yumurta vectorleri de devekuşu yumurtası gibi sanki yeterince eliptik değiller birde bu yumurtalar çimen üstünde durunca Jurassic Park taki dinazor yumurtaları gibi olmuş çimen yerine saman daha gerçekçi ve güzel olabilirmiş
Sloganla birlikte afişe bakınca bende; her halde yumurtayı alınca Japon niyet kurabiyeleri gibi bir yumurtadır bu diye bir fikir beliriyor.
Eğer yumurtaları alan tüketici sağlık yönünden kazançlı çıkacaksa afişte bunu göstermek sanırım daha mantıklı olacaktır.
Bunu nasıl başarabilir? Bilindiği gibi artık dünya Organik gıdaya yöneliyor. Yani doğal üretilen ve içersinde kimyasal olmayan ya da kimyasalın en düşük miktarda kullanıldığı ürünler. Durum eğer sağlık açısından kazançlı çıkmaksa bu kesinlikle vurgulanmalıdır. Zira sloganımız pek bir yere dayandırılamıyor.
Eğer yanılıyorsam... Alan niye kazanıyor? Çok mu ucuz?
Ayrıca Horus' un yumurtalar ve zemin hakkında söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Tavuklar zorunlu kalmadıkça çimlerin üzerine yumurtlamazlar.
Sloganla birlikte afişe bakınca bende; her halde yumurtayı alınca Japon niyet kurabiyeleri gibi bir yumurtadır bu diye bir fikir beliriyor.
Eğer yumurtaları alan tüketici sağlık yönünden kazançlı çıkacaksa afişte bunu göstermek sanırım daha mantıklı olacaktır.
Bunu nasıl başarabilir? Bilindiği gibi artık dünya Organik gıdaya yöneliyor. Yani doğal üretilen ve içersinde kimyasal olmayan ya da kimyasalın en düşük miktarda kullanıldığı ürünler. Durum eğer sağlık açısından kazançlı çıkmaksa bu kesinlikle vurgulanmalıdır. Zira sloganımız pek bir yere dayandırılamıyor.
Eğer yanılıyorsam... Alan niye kazanıyor? Çok mu ucuz?
Ayrıca Horus' un yumurtalar ve zemin hakkında söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Tavuklar zorunlu kalmadıkça çimlerin üzerine yumurtlamazlar.
:rofl: walla firmann kartvizitinde gördüm yazdım onlarda tamam dediler artık altın mı var ucuzmu kalitelimi japon işimi bilemiyorm :rofl: ben suçsuzum yani :emo1:
tam diyecektim düzeltmişin ''Türkiye'' kelimesi özel büyük harfle yazılır diye ama düzeltme yapmışsın fakat '' Türkiye Ne Yediyini bilsin '' yazmissin lakin hepsi büyük harfleyken neden '' bilinsin'' kelimesi küçük harf vurgu orda değilmi
tam diyecektim düzeltmişin ''Türkiye'' kelimesi özel büyük harfle yazılır diye ama düzeltme yapmışsın fakat '' Türkiye Ne Yediyini bilsin '' yazmissin lakin hepsi büyük harfleyken neden '' bilinsin'' kelimesi küçük harf vurgu orda değilmi