Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazılar biraz daha hızlı gelmeli ve sahnede birazcık daha uzun kalmalı bence. En son çıkan ülke isimleri biraz daha aza indirgenmeli ve bi kaç punto daha büyük yazılmalı. Ve yine bence rengarenk olmamalı.
Yazılar biraz daha hızlı gelmeli ve sahnede birazcık daha uzun kalmalı bence. En son çıkan ülke isimleri biraz daha aza indirgenmeli ve bi kaç punto daha büyük yazılmalı. Ve yine bence rengarenk olmamalı.
Eline sağlık. Genel anlamda hoş olmuş fakat bende genel eleştiriye katılmadan edemeyeceğim, yazılar biraz hızlı geliyor. Ve sanki yazı puntoları birazcık daha büyüse güzel olmazmı?
Eline sağlık. Genel anlamda hoş olmuş fakat bende genel eleştiriye katılmadan edemeyeceğim, yazılar biraz hızlı geliyor. Ve sanki yazı puntoları birazcık daha büyüse güzel olmazmı?
Hiç bir konu atlamadığın yorumladığın için duble teşekkürler canım:kiss1: Hız konusunu en kısa zamanda çözücem:wink: Nobelbabanın geyiğine gelince o geyik görünümlü köpek
Genel itibariyle düşünce güzel ellerine saqlık arkadaşların düşüncelerine ve yorumlarına katılmakla birlikte izninle ufak bir yorumda ben yapmak istiyorum.
Bacak ve ayakların tam çam agaçıyla kesiştigi noktada beyazlıklar göreceksin birde yürüme işini bone tool la yapsaydın daha iyi olur gibime geliyor.
Güzel yorumun için teşekkürler Emre.Bacak ve ayakların tam çam agaçıyla kesiştigi noktadaki beyazlıkları yürürken yerden kalkan kar gibi olsun istemiştim.:utann: