Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yüzyıl Mobil Sağlık Hizmetleri - Web Tasarım

HaLiLL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ultrAslan38.org
Anasayfa

yuzyilmobilsaglikcomweb.jpg

-----

İç sayfa

yuzyilmobilsaglikcomweb.jpg

Benzer konular

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Tasarım gayet şık ve güzel olmuş fakat anasayfanızdaki renklendirmelerinizde hataları var güncel akan haberinizdeki siyah renk beyaz olmalıydı Yüzyıl mobil sağlık logosu arkaplan'la kaynaşmış çok belirgin olmamış Güvenilir hizmet, Tecrübeli ekip, Yüksek hijyen gibi konu başlıklarınızında renklerinde oynama yapmanızı tavsiye ederim başarınızın devamını dilerim.

HaLiLL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ultrAslan38.org
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Güncel haberlerde bulunan akan yazının rengini önce beyaz olarak düşünmüştüm fakat siyah olmasında karar kıldım. Benimde gözüme takılıyor, beyaz yapmayı düşünüyorum.

Yüzyıl Mobil Sağlık logosunun gayet belirgin olduğunu düşünüyorum.

Güvenilir Hizmet, Tecrübeli Ekip ve Yüksek Hijyen grafiklerini yeşil yapmamın sebebi sitenin üstünde bulunan yeşilliklerle uyum sağlamasıdır.

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
yazı font seçiminde ve haberlerdeki renk seçiminde değişiklik yapsan daha iyi olacaktır

HaLiLL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ultrAslan38.org
@teomaniac

Teşşekkür ederim.

Orta bölümdeki içeriği aynı hizaya getirmemi önermişsin fakat bakarsan o bölüm dalgalı. Ona göre hizalamalarını yaptım.

@asit

Güncel bölümündeki siyah olan yazı rengini beyaz olarak ayarlamıştım 1-2 gün önce. Şuan "Tahoma" yazı fontunu kullanıyorum. Önerdiğiniz bir yazı fontu var mı?

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
sistem fontlarından şaşma trebuchet tahoma verdana arial sIFR cufon falan da deniyebilirsin

HaLiLL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ultrAslan38.org
Şuan zaten "Tahoma" yazı fontunu kullanıyorum ve siteye gayet iyi gittiğini düşünüyorum.

teomaniac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben teşekkür ederim kardeşim yine senin zevkin yani ama aynı sıradada yaparsın pay war zaten orada :) eline sağlık

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ellerine Sağlık Tasarım Gayet Güzel

Güvenilir Hizmet TECRÜBELİ EKİP YÜKSEK HİJYEN MENÜLERİ BİRAZ DAHA KİBAR OLABİLİR VE 3 ÜNÜDE AYNI SIRAYA HİZALARSAN DAHA İYİ OLUR GİBİME GELİYOR

Ellerine Sağlık Tasarım Gayet Güzel

Güvenilir Hizmet TECRÜBELİ EKİP YÜKSEK HİJYEN MENÜLERİ BİRAZ DAHA KİBAR OLABİLİR VE 3 ÜNÜDE AYNI SIRAYA HİZALARSAN DAHA İYİ OLUR GİBİME GELİYOR

Gerek flood yaparak. gerek ise büyük harf kullanarak mesaj yazmak suretiylr kural ihlali yapıyorsunuz.
Kurallara riayet lütfen.