Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

zaman ve arşiv konulu afiş

resul1213

🌱Yeni Üye🌱
merhaba, benim bir konuda yardıma ihtiyacım var. zaman ve arşiv konulu photoshop kullanarak bir afiş hazırlamamızı istedi hocamız. İstanbul üniversitesinde okumaktayım.. yalnız aklıma bir fikir gelmiyor bana yardımcı olur musunuz ne yapabilirim nasıl yapabilirim... photoshop bilgim orta seviyede.

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir saat yapabilirsin ama farklı olarak rakamlar yerine kitapları koyabilirsin.Yani bir saat düşün saat 1 iken 1 kitap koy 2 iken 2 kitap koy 3 iken 3 diye git tabi bunların yanına gelişim çağlarını gösteren küçük iconlarda koyabilirsin.Yüzyıl çağlarıymış gibi. Buda zaman içerisindeki arşivin değerini anlatır.Güzel bir mantık yürütmeye bak orada.Yani esprili bir şekilde de yapabilirsin. Saat 1 iken küçük bi bebek 2 iken biraz daha yetişkin gibi. Yada saat 1 iken taş devriymiş gibi bir resim 2 iken biraz daha çağlarda atlama oluyormuş gibi bir seri yakalaman lazım. Arka planı açık gri'den koyu tona geçişli bir renk yapmanı tavsiye ederim. Saat tam ortada dursun. Altına gölgelik ver ama saati 3 boyutlu ortaya çıkaracakmış gibi. Sonra saatin arkasından bir çizgi çıkartırsın güzel bir slogan yazarsın. Sonra biraz süsleme . Afiş tamamdır :)

resul1213

🌱Yeni Üye🌱
Bir saat yapabilirsin ama farklı olarak rakamlar yerine kitapları koyabilirsin.Yani bir saat düşün saat 1 iken 1 kitap koy 2 iken 2 kitap koy 3 iken 3 diye git tabi bunların yanına gelişim çağlarını gösteren küçük iconlarda koyabilirsin.Yüzyıl çağlarıymış gibi. Buda zaman içerisindeki arşivin değerini anlatır.Güzel bir mantık yürütmeye bak orada.Yani esprili bir şekilde de yapabilirsin. Saat 1 iken küçük bi bebek 2 iken biraz daha yetişkin gibi. Yada saat 1 iken taş devriymiş gibi bir resim 2 iken biraz daha çağlarda atlama oluyormuş gibi bir seri yakalaman lazım. Arka planı açık gri'den koyu tona geçişli bir renk yapmanı tavsiye ederim. Saat tam ortada dursun. Altına gölgelik ver ama saati 3 boyutlu ortaya çıkaracakmış gibi. Sonra saatin arkasından bir çizgi çıkartırsın güzel bir slogan yazarsın. Sonra biraz süsleme . Afiş tamamdır :)

hocam çok tşk ederim bu değerli fikirlerin için deneyeceğim çok sağol :)... başka arkadaşlarımın da fikirlerine ihtiyacım var ne kadar fikir verirseniz çok iyi olur. tüm grafikerler.net üyelerine ve yöneticilerine teşekkür ederim.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
kum saatinden dökülen kumların kitap olmasını sağlardım ben olsaydım... çook klasik biliyorum ama kum saatini seviyorum n'apıyım... :p