Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanlış anlamayın ama yine çalışmanız da anlatım bozukluğu yapmışsınız(hem kansorejen olan,hem pahalı olan" yanlış ifade olmuş,hem kansorejen madde içeren,hem de pahalı olan vs... şeklinde olsa daha iyi olacaktı,başarılar dilerim size
bu cümlede anlatım bozukluğu olduğunu sanmıyorum. Fakat çeşitli versiyonları olabilir idi. anlatımda kısa ve net cümleler kullanmaya çalıştım. yorumlarınız için teşekkür ederim tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
bu cümlede anlatım bozukluğu olduğunu sanmıyorum. Fakat çeşitli versiyonları olabilir idi. anlatımda kısa ve net cümleler kullanmaya çalıştım. yorumlarınız için teşekkür ederim tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
Özür dilerim,ben sizi yermek için söylemedim,ben de çalışmamda dilbilgisi yanlışı yapmışım,beni de uyardılar bazen gözden kaçabiliyor...Kansorejen meyve yada sebzenin kendisi değildir,ancak içerisinde bu maddeyi bulundurabilir,yani enazından ben böyle biliyorum,yanlış anlamayın lütfen emek vermişsiniz size gönülden başarılar dilerim.