Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

zemin rengi

stars

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar A5 boyutunda bir el broşürü hazırlayacağım... sayfanın zeminine renk verebiliyormuyuz? verebiliyorsak nasıl verebiliyoruz? yanlış anlaşılmasın, sayfaya çizdiğim herhangi bir objenin (kare, daire vs...) içine değil...tam olarak sayfanın zeminine renk vermek istiyorum... sayfa otomatik olarak beyaz açılıyor... ayrıca renk geçişli olacak... mesela; maviden başlayarak sayfanın altına doğru beyazlaşacak... yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim...iyi çalışmalar herkese...

Benzer konular

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet ıstersenız bunu yapabılırsınız..İstersenız her hangı bir jpg resmı bıle backgraund olarak kullanabılırsınız...Forumda bununla ılgili acıklama mevcuttu...Yınede tarıf edeyım...Layout=page bakcground buradan ıstedgınızı degsıtırebılırsınız...İyi çalışmalar...

stars

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için... Layout=page bakcground aradığım yerdi... corele tam olarak hakim olmamakla birlikte bir takım şeyleri biliyorum...devede kulak misali yani :) PAGE BACKGROUND kısmından yapılabileceğini tahmin ediyordum, zira foruma yazmadan önce baya bir aradım corelde...herhalde fazla aramış olacağım ki gözümün önündekini göremedim...tekrar teşekkür eder sizede iyi çalışmalar dilerim...