Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zigzag Medya Afiş Çalışması

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
grfs.jpg

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Alt kısımdakı MEDİA | ADVERTISING | MARKETING Kısmında Marketıng'in (M)sinin üstündeki oval şekildeki kapanma,artık istegınızlemı yoksa istemedenmı olmuş hoş durmamış göze çarpıyor.Font seçimi daha farklı olabılır özellıkle (zigzag) yazan kısım çok büyük boşluklarda göze çarpıyor aslında o boşlukları kapatmak üzere Brush'ları kullanmışınız bunun yerine ilgili çalışmanız ile ilgili içerikler ekliyebılırdınız.Emeğinize Sağlık Başarılar...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Alt kısımdakı MEDİA | ADVERTISING | MARKETING Kısmında Marketıng'in (M)sinin üstündeki oval şekildeki kapanma,artık istegınızlemı yoksa istemedenmı olmuş hoş durmamış göze çarpıyor.Font seçimi daha farklı olabılır özellıkle (zigzag) yazan kısım çok büyük boşluklarda göze çarpıyor aslında o boşlukları kapatmak üzere Brush'ları kullanmışınız bunun yerine ilgili çalışmanız ile ilgili içerikler ekliyebılırdınız.Emeğinize Sağlık Başarılar...

(M) nin üzerindeki ovallik kasıtlı değil orada kalmış sadece:) zigzag yazan kısım da değişiklik mumkun değil çünkü firma logosu bu:)
ama bunların dışında boşluklarda bazı çalışmalar yapabilirim henüz tamamlanmadı,
eleştirileriniz için teşekkür ederim:)

aysgl_678

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.aysegulavcu.com
Zigzag

Görsel olarak bana çok hoş geldi
Ha ne diyebilirim zemindeki soru işareti ile turuncu soru işareti aynı formda değil sadece o rahatsız eder beni
Ellerinize sağlık harika olmuş :))

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Değişime hazırmısınız? İddaalı bir slogana pasif bir çalışma olmuş.
Slogan üzerinden başka bir çalışma yapmanızı öneriyorum.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Görsel olarak bana çok hoş geldi
Ha ne diyebilirim zemindeki soru işareti ile turuncu soru işareti aynı formda değil sadece o rahatsız eder beni
Ellerinize sağlık harika olmuş :))

teşekkürler:) form dediğin nedir ki düzelir:D

Değişime hazırmısınız? İddaalı bir slogana pasif bir çalışma olmuş.
Slogan üzerinden başka bir çalışma yapmanızı öneriyorum.

çalışmayı pasifleştiren unsurlar nelerdir? yeni çalışmayı bunları dikkate alarak yapalım.