Ai de zigzag bir düz çizgi nasıl yapılır?Cvp lar için şimdiden teşekkürler
C coreldeniz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 2 Ara 2008 Mesajlar 273 Tepkime puanı 3 28 Tem 2011 #1 Ai de zigzag bir düz çizgi nasıl yapılır?Cvp lar için şimdiden teşekkürler
D denizcem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 May 2011 Mesajlar 722 Tepkime puanı 19 28 Tem 2011 #2 coreldeniz' Alıntı: Ai de zigzag bir düz çizgi nasıl yapılır?Cvp lar için şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... düz bir çizgi çizilir. sonra Effect > Distort & Transform > Zig - zag seçeneği seçilir. corner seçeneğiyle sert köşeler... smooth seçeneğiyle yumuşak dönüşler elde edilir... kolay gelsin...
coreldeniz' Alıntı: Ai de zigzag bir düz çizgi nasıl yapılır?Cvp lar için şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... düz bir çizgi çizilir. sonra Effect > Distort & Transform > Zig - zag seçeneği seçilir. corner seçeneğiyle sert köşeler... smooth seçeneğiyle yumuşak dönüşler elde edilir... kolay gelsin...
C coreldeniz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 2 Ara 2008 Mesajlar 273 Tepkime puanı 3 28 Tem 2011 #3 Çok sağol bana bide yay yapmayı gösteren olursa bugünlük daha başka bişey sormicam (Spiral yay)
D denizcem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 May 2011 Mesajlar 722 Tepkime puanı 19 28 Tem 2011 #4 coreldeniz' Alıntı: Çok sağol bana bide yay yapmayı gösteren olursa bugünlük daha başka bişey sormicam (Spiral yay) Genişletmek için tıkla ... O penceredeki değerlerle oynarsan spiral de elde ediyorsun. Doğru mu anladım sorduğunu acaba onu merak ediyorum şimdi
coreldeniz' Alıntı: Çok sağol bana bide yay yapmayı gösteren olursa bugünlük daha başka bişey sormicam (Spiral yay) Genişletmek için tıkla ... O penceredeki değerlerle oynarsan spiral de elde ediyorsun. Doğru mu anladım sorduğunu acaba onu merak ediyorum şimdi
C coreldeniz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 2 Ara 2008 Mesajlar 273 Tepkime puanı 3 29 Tem 2011 #5 Evet sağol bu işimi görür şimdilik ama 2 oval i alt alta koyup arasına yay yapmak nasıl oluyor acaba.O şekilde daha muntazam yaylar elde edilebilirmi.
Evet sağol bu işimi görür şimdilik ama 2 oval i alt alta koyup arasına yay yapmak nasıl oluyor acaba.O şekilde daha muntazam yaylar elde edilebilirmi.