Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zihinsel Güç...

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bazen çok yorulduğumuzda düşünürüz. Bir destek, bir moral, bir pozitif enerjinin ne kadar gerekli olduğunu ...

Zihinsel Güç!

İki çocuklu bir aile hafta sonunu piknik yaparak geçirmeye karar verirler. Piknik yerine vardıklarında anne yemeği hazırlarken, çocuklar babalarıyla birlikte yürüyüşe çıkar.

Uzun bir yürüyüşten sonra oldukça yorulan küçük çocuk yalvarırcasına bakan gözlerle “Babacım çok yoruldum. Lütfen beni kucağında taşır mısın?” Der.

Baba : “Ben de yorgunum oğlum” der. Der demez de çocuk ağlamaya başlar. Baba tek kelime etmeden ağaçtan bir dal keser. Dalı biçimlendirip, çocuğa zarar vermeyecek biçimde yontar. Sonra dalı oğluna verir.”Al oğlum, sana güzel bir at” der. Çocuk sevinçle dal parçasından yontulmuş ata biner ve sıçrayarak, ata vurarak annesinin yanına doğru gitmeye başlar. Babasını ve ablasını geride bırakmıştır bile…

Baba gülerek kızına: “İşte yaşam budur kızım. Bazen zihnen ya da bedenen kendini çok yorgun hissedeceksin. İşte o zaman kendine değnekten bir at bul ve yoluna neşe ile devam et. Bu at bir arkadaş, bir şarkı, bir çiçek, bir şiir ya da bir çocuğun tebessümü olabilir.”

Değnekten atınız hiç eksik olmasın.

Bütün yorgunluk hissedenlere….

-------------------------Alıntıdır. Kimin yazdığını bilmiyorum. ----------------------------

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel bir metin.
Verilen güzel bir ders var burda.
Paylaşımınız için teşekkürler.

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
evet bazen kendimizi şartlıyoruz,bazen de farkında olmuyoruz ne yaptığımızın:)
çok güzel paylaşımdı..
tşk ler paylaşım için:)

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
İş dalı bulmaya mı kalıyor...??? :)

Teşekkürler ablacım.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Bazen çok yorulduğumuzda düşünürüz. Bir destek, bir moral, bir pozitif enerjinin ne kadar gerekli olduğunu ...

Son zamanlarda okudugum bana artı katacak bir metin...
Güzel paylaşımınız için teşekkürler sevgiden-iz...

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu at bir arkadaş, bir şarkı, bir çiçek, bir şiir ya da bir çocuğun tebessümü olabilir.”

Değnekten atınız hiç eksik olmasın.

Bütün yorgunluk hissedenlere….

Çok güzel bir yazı. Bazen tüm bunların yanı sıra sesini duymaktır. Aslında her şey beyinle alakalı. O an eğer mutlu olmak istiyorsak buna kimse engel olamaz ve sadece değnekten at olanlar ufak birer bahanedir. Bahaneleriniz çok olsun, hayatınızda size her şeyi unutturan dostlarınız, sevdikleriniz bulunsun.

Teşekkürler. :)

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
-----------yorumsuz-----------
315300882_9f94e128dc.jpg

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
İş dalı bulmaya mı kalıyor...??? :)

Teşekkürler ablacım.

Rica Ederim. Bu ajandada (2005-Yılı ajandası) baya bir hikaye var yine farklı zamanlarda paylaşırım. Yorumuzun için Teşekkürler.

Son zamanlarda okudugum bana artı katacak bir metin...
Güzel paylaşımınız için teşekkürler sevgiden-iz...

Rica Ederim beğendiğinize sevindim.

Çok güzel bir yazı. Bazen tüm bunların yanı sıra sesini duymaktır. Aslında her şey beyinle alakalı. O an eğer mutlu olmak istiyorsak buna kimse engel olamaz ve sadece değnekten at olanlar ufak birer bahanedir. Bahaneleriniz çok olsun, hayatınızda size her şeyi unutturan dostlarınız, sevdikleriniz bulunsun.

Teşekkürler. :)

Amin diyorum. Yorumunuz için çok Teşekkür Ederim.

-----------yorumsuz-----------]​

Ama sonu güzel biten bir hikaye. Kimseler ağlamasın. :)