Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zıpzıp - Animasyon Denemem..

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık arizek güzel olmuş.ama zıplamadan sonraki düşüşler biraz yumuşak olmuş.yani zıplarken maximum noktadan sonra aşağı dişerken yerçekimi etkisi ile biraz daha kısa sürede düşmeli diye düşünüyorum.ve biraz sert olmalı.eğer objenin kolları kanat gibi yada o genişlikte olsa bu düşme normal.o zaman kolların altındaki hava aşağıya düşüşü yavaşlatıyor diye yorumlayabilirdik.ama burda öyle değil.benim nacizane düşüncem bu.slmlar.

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben çok beğendim,tek sorun tekerlek biraz fazla ani duruyor,biraz daha yumuşak durursa çok daha güzel olur.

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler..

dediklerinizde haklısınız.. bu 2. animasyon denemem olduğundan bu şekilde eksiklikler olması normaldir diye düşünüyorum..

zamanla eleştiriler dahilinde daha iyileri çıkar umarım.. kolay gelsin..

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Ellerne Sağlık Arizek.. Şimdilik Önemli Olan Kurgu Değil Program Nimetlerini Ne derece Kullanabildiğin.. Deneme Animasyonu İçin Gayet Güzel. Daha İyilerini Bekliyoruz..

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Elinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş:)

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
eline sağlık ama geçişler çok keskin zeki daha yumuşak yapmalısın ayrıca ışıktan pek anlamam (3d) ama yetersiz veya bi dengesizlik var gibi

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler.. sonraki denemelerde dediklerinizi göz önünde bulundurucam.. kolay gelsin..