Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zirve Park Tasarım Çalışması

toparli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ambalajtasarimi.gen.tr
Zirve park

lL1HW.png

Gaziantep'te olupta tasarıma ihtiyacı olan varsa iletişime geçsin**********

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html

Forum Kuraları:

Madde 11: Grafikerler.net forumlarında üyelerin yazmış olduğu mesajlarda başka sitelere ait bağlantı adresi vermesi yasaktır. Herhangi bir sebepten ötürü bağlantı adresi verilmiş ise yönetim ilgili bağlantı adresini silme ya da bağlantısını kaldırma yetkisine sahiptir.

Madde 13: Yapılan çalışmaların üzerinde kendinize ya da müşterilerinize ait iletişim bilgileri ve internet adresi bulundurulmamalıdır.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
burayı ticaretini yapacak biryere çevirmeseydin daha iyimser bir yorumum olacaktı iş arayanlar bölümünde bu iş yapılır neyse tasarımına gelirse font olmamış ve genel olarak da işi fotolar kurtarmış bir tasarım yok

aosmancrc

🌱Yeni Üye🌱
Fotoğrafların kalitesi işi götürmüş , bide o beyaz stroke bitirmiş cok kalın ince olsa daha iyi olurdu resimlerin yanında

anoic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biraz acımasız olucak ama (1.resim) Öyle güzel resime böyle tasarım yapılmamalı diye düşünüyorum
yukarıdaki yazı çok başı boş durmuş font kalitesi yok denilecek kadar, alttaki mavi bandın gereksizliği gibi gibi (2.resim) zaten ona yoruma gerek duymuyorum.Emeğe saygım sonsuz.

zeroth

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben acikcasi bir tasarim goremedim.. birinci posterde guzel secilmis bir stock resmi var ki bu fotoyu en az 100 tane afiste gormusumdur.. ikinci poster resimleri de dahil olmak uzere cok amator.. Gaziantep'te olsaydim sizinle calismak istemezdim..