Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni profil mesajları

Bir gün yıldız, bulutun yanına gidip, konuşmaya karar verdi. Gece yola çıktı. Bulut, dostu sandığı periyle birlikte Ayda el eleydi... Melekler dayanamayıp, tüm olan biteni anlattılar yıldıza... Çok üzüldü ve çaresiz, döndü arkasını gitti.Yavaş yavaş sönmeye başladı... O Günden sonra yıldız söndü, ışık veremez oldu.. Bulutsa artık ne o kadar pembe, ne de o kadar kadifeydi. Yıldız, ilk zamanlar her şeyden vazgeçti, hayata küstü... Ama kolay pes etmezdi.Kısa bir süre sonra hayatıyla ilgili o önemli kararı verdi.

O Güne kadar hiç görmediği güneşin yanına gidecektive biraz daha ışık isteyecekti ondan. Çok geçmeden daha önce hiç görmediği güneşin yanına gitti... Ondan yansıtması için biraz daha ışık istedi... Güneş ışık yerine sevgisini verdi yıldıza... O gün bu gündür yıldız,dünyaya güneşin sevgisini yansıtır.... Bulutsa; hep gözyaşlarını akıtır dünyaya...Bir de yüreğinde kopan fırtınaları !
Yanılmıyorsam, Donald Trump’a sormuşlardı:
“Sizce zengin olmak için ne kadar servete ihtiyaç var?”
Cevaben, “15 Milyon dolardan sonrası fark etmez” demişti.
Hak verdim. Tamam, insanın ihtiyaçları sınırlı, istekleri sonsuzdur. Fakat dünyanın limiti belli güzelim. Bedenin kapasitesi de ortada… Dünyanın tamamı senin oldu. Bahamalar, Havai… Pırlanta tuvalete s...n, som altından tabaklarda havyar yedin, dünyanın en kaliteli şarabını içtin, en kaliteli fırtı çektin… Eeee, sonra? Ne kadar zenginleşirsen zenginleş, geriye dönüp baktığında pırlanta tuvalete bıraktığın eserin, Hint fakirininkinden bir farkı olmadığını anlayacaksın. Zenginlik, bir yerden sonra öyle bir raddeye ulaşacak ki, her şeyi satın alabileceğini gördüğün an, aslında hiçbir şeyi satın alamayacağını göreceksin. Şimdi bana bak, gözlerimin içine bak ve söylediklerime kulak ver bebeğim; daha çok zenginleşmek yoktur, daha çok şımarmak vardır.
Ve sen çok şımarıksın.Murat Zelan
Bazen insan öyle bir özlenir ki.. Özlenen bilse, yokluğundan utanır....
Sizinle yaşadığım her şey kıyamet,
Sizinle yaşadığım her şey cinnet,
Sizinle yaşadığım her şey cinayetti.
Ruh kirlendi,
Kalbimin kenarında atını durduranlar için,
Akrep beslemekteyim.
Birhan Keskin
Zihnimizde çınlayıp duran ses, diyor ki; "Tadını çıkar!"; "Keyfine bak!" Zaten günümüzün en gözde lafı "keyif", en aranan şey ise "tat." Ama kimse "değer"den söz etmiyor. Bize "hayatın değerini bil; değerini bil her şeyin" diyen yok! O yüzden içten içe çürüyoruz! Bütün tatlar hızla çöpe gidiyor, keyifler bozuluveriyor!

"Değerli dostluklar" ın devri geçti mi, ne? Herkes "eğlenceli arkadaşlıklar" peşinde... Birbirimizi hızla tüketip geçiyoruz.

Sevinç ve şükür duygusunu "değer bilmek"ten kopardık! Oysa şükür, "oh" deyip keyif çatmak değil, derin bir iç çekiştir. Sadece "an"ın değil, gelenin ve gidenin "değeri"ni bilmektir.

Bazı tanıdıklarım var... "Arkadaşlık kapısı" hep açık insanlar bunlar. Giren, çıkan belli değil. İlk bakışta, "ne güzel" diyorsunuz, "nasıl da cana yakın insanlar bunlar!" Sonra aynı kapının önüne çöp diye bırakılanlara bakıyorsunuz. Ortak anılar, mahrem paylaşımlar... Hepsi orada! Hepsi hızla çöp olmuş!
HAŞMET BABAOĞLU
Sensiz paramparçayım. Yarım, eksik, koca bir hiç...
Hayatta kimseyi değiştiremezsin..
Ve kimse için değişmemelisin..
Ne sen başkası için mecburi istikametsin;
Ne de başkası senin için.
Yorma kendini....

Çeke çeke götürmeliyim seni
Tutup bileklerinden
Duvarlara çarpa çarpa
Düşe kalka götürmeliyim seni yaşamak.
Kayserinin Gülü :emo1::flower:

Dostu Dostum Düşmanı Düşmanımdır.
Canımın içisin. Kelebeğimsin.. Miniğimsin... Özlediğimsin... Hasretle yolunu gözlediğimsin. Yani kısaca herbişeysin...
http://www.grafikerler.net/album.php?albumid=794
ELİMDE YENİ ALDIĞM 1AY OLDU SANIRIM WACOM 24´´ CİNTİQ TABLET VAR FİNAL DERGİSİ BÜNYESİDE ÇALIŞIYORUM ÇİZİM KONUSUNDA KENDİME GÜVENİYORUM VE BİR ARKADASIM DAHA VAR BENİMLE BERABER KONSEFTİ BELİRLEYİP BİR İKİ ÖRNEK İSTEYİP SİZE SUNABİLİRİZ. MİSAL BİR İKİ KARAKTER İSTERSİNİZ BİZ ÇİZERİZ SİZ ONA GÖRE DEĞERLENDİRİRSİNİZ ahmettanyildizi@hotmail.com
Üst