Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

20 dakikada yaptıgım Mouse Kutusu (Yorum lütfen)

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
site normal bir site olmadıgı için forum kuralları gereği yasak
google da box shoot 3d diye aratın çıkıyor

osm.dmr

🌱Yeni Üye🌱
Box Shot 3D programında kutu, kitap, dergi gibi hazırlar var ancak benim işimi görücek şeyler yoq bunları nasıl oluştururum ya da hazır oluşturulmuşları nerden bulabilirim yardımcı olabilecek var mı bu konuda şimdiden tşkrlr.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
corelde çizeceksin forumda asprine kutusu düğün davetiyesi diye bir konum var bak oraya corelde önce kutu yapılmamış halini incele onları yapacaksın sonra box shootta yerlerini belirleyeceksin sonrada boyutlarını kutu hazır..

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel bir çalışma ama ben böyle görselleri photoshopta yapıyorum daha az zamanımı alıyor :)

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel bir çalışma ama ben böyle görselleri photoshopta yapıyorum daha az zamanımı alıyor :)

evet photoshopta da yapılabilr daha öncede söylemştim zaten ..!

bu topiğin ikinci sayfasında ustunde biraz çalıştıgım halide var bakmak iteyenler sayfa ikiye baksınlar

baran_design

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bir tasarım hızlı olması zaten ilgiyi ceken biraz daha göze hitap ederse mükemmel...Başarılar.. kardeş..

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel bir tasarım hızlı olması zaten ilgiyi ceken biraz daha göze hitap ederse mükemmel...Başarılar.. kardeş..

bu topiğin 2 nci sayfasında göze hitap edeni var ustunde biraz çalışmıştım yorumlardan sonra 2 nci sayfadan ona bakabilirsiniz

escape_lea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel çalışmalar , verdiği adrestekilere de baktım gayet iyi çalışmalar, emeğine saglık kolay gelsin.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
uvv okadar uzun zaman olmuşki haln mail ile programın adını isteyen arkadaşlar var
bütün sayfalara yazdım
box Shot 3d Arkadaşlar :)

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şu topiğin 2. sayfasına bi bakiim bakalım her sayfada yazmışsın 2. sayfasına bakın diye :)

htmetin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaw ellerine sağlık dikkat çekici hoş bir tasarım olmuş. İlham bazen 20 dakikada gelir bazende günlerce yanına uğramaz grafiker biri olarak seni çok ii anlıyorum. Ama yine 20 dakikada nasıl yaptın be kanki:)

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaw ellerine sağlık dikkat çekici hoş bir tasarım olmuş. İlham bazen 20 dakikada gelir bazende günlerce yanına uğramaz grafiker biri olarak seni çok ii anlıyorum. Ama yine 20 dakikada nasıl yaptın be kanki:)

:d:d ....................

rozerrin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel görünüyor, emeğinize sağlık, başarılarınızın devamını dilerim.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
bundan daha iyisini yapamadığınız için mi 20 dakka da yaptığınızı belirtiyorsunuz. 20 saate yapılmış ödüllü bir kutudan daha mı değerli bu sizce?

ayrıca
EDİTİON değil EDITION olacak.

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
can sıkıntısından ki yapıyosun neden acele ediyosun, rahat rahat yap daha iyisini yap. hem 20 dakika, hemde cansıkıntısı, ilginç.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
bundan daha iyisini yapamadığınız için mi 20 dakka da yaptığınızı belirtiyorsunuz. 20 saate yapılmış ödüllü bir kutudan daha mı değerli bu sizce?

ayrıca
EDİTİON değil EDITION olacak.

ona bakarsan Balck değil Black olacak :? hata aramışsın ama en buyuk hatayı görememişsin :)
bukadar yapılmış iyi yoruma inatmı yazıyorsun bunları :) çözemedim ama bişi demicem bu sonuçta can sıkıntısı ile yapılmış bir baskı yada sunum yapılmamış .. ve paylaşılmış yapmak isteyenlerde olur belki fikir verir diye..

Lütfen birilerini karalamaya çalışan kişiler daha iyi sunumlar yapmadan çamur atmasınlar..
önce kendileri adam gibi şeyler koysunlar sonra yazsınlar...
yoksa burda paylaşmamızın anlamı kalmaz...