tasarım. Tasarım denince aklına gelen ilk şey nedir ?
A attempt 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 19 Şub 2008 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 20 May 2014 #17,081 tasarım. Tasarım denince aklına gelen ilk şey nedir ?
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,656 Tepkime puanı 214 11 Haz 2014 #17,082 attempt' Alıntı: tasarım. Tasarım denince aklına gelen ilk şey nedir ? Genişletmek için tıkla ... Renkler.. Hurmetli19' Alıntı: arkadaslar makinam 2 gün acık kaldı setup ısıgı devamlı yanıyor makinamı calıstıramıyorm bana yardımcı olursanız sevinirim yeni üye oldum simd,den tsk ederim herkeze kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... Valla ne desem bilemedim şimdi muhtemelen bir yolunu bulup açmışsındır ama kenarından iki tokatla istersen Vaktin varsa bir mi bakarsın iki mi üç mü?
attempt' Alıntı: tasarım. Tasarım denince aklına gelen ilk şey nedir ? Genişletmek için tıkla ... Renkler.. Hurmetli19' Alıntı: arkadaslar makinam 2 gün acık kaldı setup ısıgı devamlı yanıyor makinamı calıstıramıyorm bana yardımcı olursanız sevinirim yeni üye oldum simd,den tsk ederim herkeze kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... Valla ne desem bilemedim şimdi muhtemelen bir yolunu bulup açmışsındır ama kenarından iki tokatla istersen Vaktin varsa bir mi bakarsın iki mi üç mü?
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 13 Haz 2014 #17,083 Value' Alıntı: Renkler.. Valla ne desem bilemedim şimdi muhtemelen bir yolunu bulup açmışsındır ama kenarından iki tokatla istersen Vaktin varsa bir mi bakarsın iki mi üç mü? Genişletmek için tıkla ... Boş bakarım. Burası neresi?
Value' Alıntı: Renkler.. Valla ne desem bilemedim şimdi muhtemelen bir yolunu bulup açmışsındır ama kenarından iki tokatla istersen Vaktin varsa bir mi bakarsın iki mi üç mü? Genişletmek için tıkla ... Boş bakarım. Burası neresi?
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,656 Tepkime puanı 214 13 Haz 2014 #17,084 Endoplazmik redikulum merkezinin marsa bakan penceresi Manarayı izlerken kokteyl almak ister misiniz?
Endoplazmik redikulum merkezinin marsa bakan penceresi Manarayı izlerken kokteyl almak ister misiniz?
B burakerden 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 May 2014 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 19 Haz 2014 #17,085 Kokteyl sevmem Üzüm hoşafı var içer misin
U ugur34maris 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 27 Haz 2014 Mesajlar 24 Tepkime puanı 0 27 Haz 2014 #17,086 Ben hoşaftan anlamıyorum suyunu içer tanesini bırakırım alttaki arkadaş 3 dilek dileme hakkın olsa 2 sini bana verirmisin
Ben hoşaftan anlamıyorum suyunu içer tanesini bırakırım alttaki arkadaş 3 dilek dileme hakkın olsa 2 sini bana verirmisin
enzoryer 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 4 May 2010 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 30 Haz 2014 #17,087 hayır vermem ama 3 dileğimden biri sana 3 dilek hakkı vermek olabilir ama sonra senin dileklerden birini geri alırım alttaki arkadaş adaya düşsen yanımda kesinlikle olmasın dediğin 3 şey
hayır vermem ama 3 dileğimden biri sana 3 dilek hakkı vermek olabilir ama sonra senin dileklerden birini geri alırım alttaki arkadaş adaya düşsen yanımda kesinlikle olmasın dediğin 3 şey
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 223 Konum İstanbul 1 Tem 2014 #17,088 Bi kere adaya düşmem ben. Hadi seni kırmayım düştüm diyelim O düşme haliyle sanırım bi tek canımın derdine düşer yanıma bişey almazdım Efkarlı mısın alttaki ?
Bi kere adaya düşmem ben. Hadi seni kırmayım düştüm diyelim O düşme haliyle sanırım bi tek canımın derdine düşer yanıma bişey almazdım Efkarlı mısın alttaki ?
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,656 Tepkime puanı 214 1 Tem 2014 #17,089 ahahaha Allah yazdıysa bozsun Rahat mısın altdaki
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 223 Konum İstanbul 1 Tem 2014 #17,090 Fazlasıyla Tek sıkıntım sıpanın klavye tuşlarından bazılarını mahfetmesi Sinir oluyorum :| Aldığımız her nefesin son nefes olma ihtimaili düşünseydik nolurdu ? :
Fazlasıyla Tek sıkıntım sıpanın klavye tuşlarından bazılarını mahfetmesi Sinir oluyorum :| Aldığımız her nefesin son nefes olma ihtimaili düşünseydik nolurdu ? :
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,656 Tepkime puanı 214 1 Tem 2014 #17,091 Yaşarken mezara girmiş olurduk, fazla düşünme bebeğim :* Tek misin geleyim mi?
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 223 Konum İstanbul 1 Tem 2014 #17,092 Hahahhaha gel ayıpsın camda pekliyorum Düşünerek mi planlarını hayata geçirirsin yoksa düşünmeden mi yaparsın ?
Hahahhaha gel ayıpsın camda pekliyorum Düşünerek mi planlarını hayata geçirirsin yoksa düşünmeden mi yaparsın ?
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,656 Tepkime puanı 214 1 Tem 2014 #17,093 Plansız programsız daha bir tatlı planlar.. Fakat gerekirse yapıyorum tabi.. Gelirken ne alayım sana beşi biyerde ister misin bibim
Plansız programsız daha bir tatlı planlar.. Fakat gerekirse yapıyorum tabi.. Gelirken ne alayım sana beşi biyerde ister misin bibim
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 223 Konum İstanbul 1 Tem 2014 #17,094 Hahahha malda mülkte hiç gözüm olmadı aşkısı sen gel yeter Türkçede en az bir hecede kaç harf vardır ? Sıpanın dersinden bi soru
Hahahha malda mülkte hiç gözüm olmadı aşkısı sen gel yeter Türkçede en az bir hecede kaç harf vardır ? Sıpanın dersinden bi soru
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,656 Tepkime puanı 214 1 Tem 2014 #17,095 Ben var turkje konuşamamak aşkısı sıpayı çimdikle benim için içimden geldi Dün rüyanda ne gördün ki sen?
Ben var turkje konuşamamak aşkısı sıpayı çimdikle benim için içimden geldi Dün rüyanda ne gördün ki sen?
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 223 Konum İstanbul 1 Tem 2014 #17,096 Hahahhah neka güzel olaydan sıyrılmak var ben sabah çimdiklemek Valla dün ne gördüm la ben bilmiyorum ki :| Bazen bir daha bişeylerin eskisi gibi olmayacağını düşündüğün oluyor mu ?
Hahahhah neka güzel olaydan sıyrılmak var ben sabah çimdiklemek Valla dün ne gördüm la ben bilmiyorum ki :| Bazen bir daha bişeylerin eskisi gibi olmayacağını düşündüğün oluyor mu ?
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,656 Tepkime puanı 214 1 Tem 2014 #17,097 Genelde evet örneğin iyice şımarık bişiy oluyorum napicim bilmiyorum Evlatlık olmak ister miydin?
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 223 Konum İstanbul 1 Tem 2014 #17,098 Asla olmak istemezdim. Düşüncesi bile acıtıyor. Müzisyen olmak ister miydin ?
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,656 Tepkime puanı 214 1 Tem 2014 #17,099 Yani.. sanırım evet.. jazz söylemek keyifli olurdu Asansördesin, iyi giyinmiş bir beyefendi birkaç kat çıktıktan sonra stop tuşuna basıp sana bakıyor, naparsın ne düşürsün? ahaha
Yani.. sanırım evet.. jazz söylemek keyifli olurdu Asansördesin, iyi giyinmiş bir beyefendi birkaç kat çıktıktan sonra stop tuşuna basıp sana bakıyor, naparsın ne düşürsün? ahaha
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,136 Tepkime puanı 223 Konum İstanbul 1 Tem 2014 #17,100 Value' Alıntı: Yani.. sanırım evet.. jazz söylemek keyifli olurdu Asansördesin, iyi giyinmiş bir beyefendi birkaç kat çıktıktan sonra stop tuşuna basıp sana bakıyor, naparsın ne düşürsün? ahaha Genişletmek için tıkla ... Hahahhaha sen sınava hazırlanmaktan şu sıra filmde seyretmiyon diyim etkisinde kalmışsın puhahahhah : Ben düşünemim aşkısı düşünme kapasitem yok pas diyorum : Gece uyurken saatin sesinden rahatsız olup pilini çıkardığın oldu mu hiç ? ( ben kaçar )
Value' Alıntı: Yani.. sanırım evet.. jazz söylemek keyifli olurdu Asansördesin, iyi giyinmiş bir beyefendi birkaç kat çıktıktan sonra stop tuşuna basıp sana bakıyor, naparsın ne düşürsün? ahaha Genişletmek için tıkla ... Hahahhaha sen sınava hazırlanmaktan şu sıra filmde seyretmiyon diyim etkisinde kalmışsın puhahahhah : Ben düşünemim aşkısı düşünme kapasitem yok pas diyorum : Gece uyurken saatin sesinden rahatsız olup pilini çıkardığın oldu mu hiç ? ( ben kaçar )