bilgilknur
🏆Pro Tasarımcı🏆
Tanıyan arkadaşlar bilirler henüz yolun başında olduğumu,eleştiriler doğrultusunda bişeyler yapmaya çalışıyorum.Umarım diğerlerine göre biraz daha ilerletmişimdir.
baya emek harcamışsın belli bunu yapabiliyorsan dahada başarılı bi çalışma cıkaracağından şüphem yok birinci önerim kontor cok belli çizimde, onları yok etmeliydin cok fazla grinti ve cıkıntılar var ozellikle omuzunda ve cenesinde daha düz olabilirdi hatlar. son olarakta burnunu biraz daha on plana cıkarmalaısın cok fazla soluk duruyor ama çizimin güzel beğendim emeğine sağlık
Öncelikle çok fazla emek verildigi belli, azim ve emeğinizden dolayı kutluyorum.
Diğer çalışmalarınızdaki "eller" deki bozukluğu aşmışsınız; her ne kadar esintileri olsa da(yukarıda gösterdim)
Yüz, çene ve omuz hatlarında gözle görülebilir şekilde yamukluklar var, renklendirmede gayet başarılı; fakat tonlamalar çok yumuşak olmuş, çizgiler biraz daha yumuşak ve geçişli olabilirdi, çok sert...özellikle dudak kenarlarında oynama yapılabilir ama diğer çalışmalarınıza göre büyük bir gelişim var.
Onun dışında saçlara bayıldım, harika bir çizim olmuş.
Ellerinize sağlık, diğer çalışmalarınızı da bekliyorum.
Kolay gelsin.
İyi çalışmalar.
Çok güldüm ya çok teşekkürler öcelikle. Amma hata yapmışım Aslında şöyle bişey sorayım yüz çevresini omzunu vs.. pen tool ile çiziyorum bu doğru bir yöntem mi? Ve onuda malesef istediğim şekilde yapamıyorum işaretlediğin gibi köşeli oluşuyor.Forumda bununla ilgili dersleri okudum ama uygulamaya gelince sanırım zamanla düzelir gibi geliyo.Pratik yolları var mıdır özetle?
Tüm bunlara rağmen beğendiğine sevindim teşekkürler
Çok güldüm ya çok teşekkürler öcelikle. Amma hata yapmışım Aslında şöyle bişey sorayım yüz çevresini omzunu vs.. pen tool ile çiziyorum bu doğru bir yöntem mi? Ve onuda malesef istediğim şekilde yapamıyorum işaretlediğin gibi köşeli oluşuyor.Forumda bununla ilgili dersleri okudum ama uygulamaya gelince sanırım zamanla düzelir gibi geliyo.Pratik yolları var mıdır özetle?
Tüm bunlara rağmen beğendiğine sevindim teşekkürler
Merhaba;
Evet photoshop ile yaptım,tavsiyeleriniz mutlaka işime yarayacaktır.Buyrun..
bu çalışmanın tamamen çizim eseri olmadığı aşikar
öncelikle bunu belirtmeniz lazım insanları yanlış yönlendirmemek için
neden böyle bir kanıya vardım derseniz;
yüzve dudaklarda ışığa bu kadar dikkat eden birisi diğer kısımlarda bu demli saçma hatalar yapmaz, yapamaz.
ve hiç olmazsa çalışmanızı buraya eklerken daha anatomik bir burun deliği çizseydiniz.
bu çalışmanın tamamen çizim eseri olmadığı aşikar
öncelikle bunu belirtmeniz lazım insanları yanlış yönlendirmemek için
neden böyle bir kanıya vardım derseniz;
yüzve dudaklarda ışığa bu kadar dikkat eden birisi diğer kısımlarda bu demli saçma hatalar yapmaz, yapamaz.
ve hiç olmazsa çalışmanızı buraya eklerken daha anatomik bir burun deliği çizseydiniz.
Afedersiniz ne demek istediğinizi daha net yazar mısınız? Bence emin olmadığınız bir konu hakkında burada açık açık yorum yazmak hiçde doğru değil.Burada gizlenen hiç bişey yok,varda beni göremiyorum.Bilgisayarda ilk çizimlerini yapan henüz öğrenme aşamasında olan kişi oldukça saçma hatalar yapmış olabilir.Ben profesyonel değilim.Photoshopta yaptığım çizim sayısı parmaklarımın sayısını geçmez.Bence siz insanları yanlış yönlendirmeyin..Bu size hiç yakışmıyor.
Olay objektif bakıyorum ve neticeye varmıyorum.
Çizim aşamalarını eklerseniz, sanırım kafalarda soru işareti kalmaz, değil mi?
Kolay gelsin.
Benim saklayacak hiç bişeyim yok istersen şahsına gönderebilirim "blueden".
Afedersiniz ne demek istediğinizi daha net yazar mısınız? Bence emin olmadığınız bir konu hakkında burada açık açık yorum yazmak hiçde doğru değil.Burada gizlenen hiç bişey yok,varda beni göremiyorum.Bilgisayarda ilk çizimlerini yapan henüz öğrenme aşamasında olan kişi oldukça saçma hatalar yapmış olabilir.Ben profesyonel değilim.Photoshopta yaptığım çizim sayısı parmaklarımın sayısını geçmez.Bence siz insanları yanlış yönlendirmeyin..Bu size hiç yakışmıyor.Sizin gibiler malesef yolun başında olanlara geri adım attıramaz bunuda unutmayın.
Afedersiniz ne demek istediğinizi daha net yazar mısınız? Bence emin olmadığınız bir konu hakkında burada açık açık yorum yazmak hiçde doğru değil.Burada gizlenen hiç bişey yok,varda beni göremiyorum.Bilgisayarda ilk çizimlerini yapan henüz öğrenme aşamasında olan kişi oldukça saçma hatalar yapmış olabilir.Ben profesyonel değilim.Photoshopta yaptığım çizim sayısı parmaklarımın sayısını geçmez.Bence siz insanları yanlış yönlendirmeyin..Bu size hiç yakışmıyor.Sizin gibiler malesef yolun başında olanlara geri adım attıramaz bunuda unutmayın.