öncelikle adım salim değil SaliH sonu h ile bitiyor sonrasında da
Ben ayakçılık yapan kişileri kesinlikle aşağılamadım "Ayak işlerini yapacak 14-15 yaşında webmasterlara ihtiyacım var. Getir götür işi yapacak, genel temizlik ve alışverişe gidecek, evrak getir götürü, müşteri tahsilleri, ve bilumum ayak işleri..
Ücret vermiyorum, sigorta yol yemek yok. 3-4 yıl takılsan olur." kelimesi beni çok küçük düşürdü yaşım küçük olabilir fakat ben bu yolda kararlıyım ben lisede seçeceğim bölüm bilgisayar bölümü ve webmasterliktende az çok anlıyorum daha da geliştirmek istiyorum ilk önce yarım kalan sitem
tirtilweb.tk sonra yaptığım bir tr.gg tasarım turk-ish.tr.gg daha da ilerliyeceğim yani benim şu anda kredi kartım vb. olmadığından domain alamıyorum ayrıca foruma yeni katıldım ve kimse bana yardımcı olmadı benim çizimim güzeldir fakat aklımda hiç tasarım yok tırtıl logosu istememin sebebi site tirtilweb'dir ayrıca ben resmi çizim programlar ile taratıp renklendirmeyi de biliyorum fakat onları nasıl renklendireceğim hakkında bi fikrim yoktur mouseyi iyi kullanamam bildiğiniz bir maskot yapma programı yada logo varsa önerebileceğiniz bir program bu konuda bana yardım edecek kardeşlerim ağabeylerim muhakkak vardır ben hiç kimseyi aşağılamadım fakat aşağılanmaktan nefret ederim bence bir forumda en önemli olan şey saygıdır ben sizden saygılı bir şekilde 1 yada 2 tane tırtıl logosu istedim ama herkes gereksiz mesaj savurdu arkadaşlar ağabeylerim ben logo ve grafikerlikten fazla anlamam zamanla öğreneceğim ama bazı arkadaşlar hevesimi kırıyor lütfen ama lütfen beni aşağılayarak hevesimi kırmayın bana logo,webmasterlik,grafikerlik konusunda yardımcı olacak ağabeylerim kardeşlerim yardımcı olursa sevinirim olmazsa uğraşa uğraşa inceden kalına ilerliyerek bir yol üzerinde sizin gibi arkadaşlar hevesimi kırmazsa ileride büyük bir webmaster,grafiker olacağım ve kararlıyımdır iyi günler tekrardan hatırlatıyorum ismim SALİH'tir yazılarımı yazerken tek dikkat ettiğim Türkçe'dir sağlıcakla kalın belkide bu foruma bir daha adım atmam kalbinizi kırdıysam özür dilerim logo isteğimi geri çekiyorum ve burada webmasterlik ve grafikerliği bırakıyorum sizin gibi arkadaşlar ağabeyler destek yerine köstek oldukları için teşekkürler belki hiç biriniz yazdıklarımı anlamayacak ama bir dizide söz gördüm yarayla alay eder yaralanmamış olanlar.