Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aşağıdaki özelliklere sahip grafiker tasarımcıları aranıyor.

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
yahu arkadaşlar

tamam eleştiri olabilir

haklıda olabilirsiniz herşeye tamam

ama lütfen

hakaret etmeyelim.

İşine gelen çalışır gelmeyen çalışmaz.

Eksen236 nın son satırdaki dediği laf çok doğru.

herkez satırlarıyla kalitesini yansıtır.
(gerçi kendiside hakaret etmiş bu nasıl iş anlamadım ya ! )

lütfen medeni olalım. Eleştirini bile en güzelini, doğruyu gösterene öğreten biçimde yapalım.Olabilir; sayın h. çalışkan bilmiyordur veya gerçekten yanlış bir tercih-ler sonucu tatsız olaylar da yaşamış olabilir. ama hakaret asla tasvip etmeyelim.

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilanı yazanda cevap verenlerde haklı işvereni işçiyi bırak bi kenara memlekette insanlık kalmamışki...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Grafikerler.net te bu konu dahil tüm diğer konularda insanların birbirlerine olan saygısızlığına tahammülümüz yok. Konu içerisinde bir kişi konu sahibine saygısız bir şekilde konuştuğundan dolayı siteden uzaklaştırılmıştır. Biz kimseyi siteden uzaklaştırmak istemiyoruz. Lütfen Grafikerler.net te ilk kuralın saygı olduğunu unutmayınız.

Hoşunuza gitmeyen bir konu yada mesaj gördünüzde ihbar edebilirsiniz ama konuyu açana saygısızlık yapamazsınız. Bazı konuları hakkında gelen 1 tek ihbar bile o konunun silinmesine sebep olabilir bazılarına 20 tane ihbar gerekir bu konu ile alakalı bir durumdur. Lütfen bunları bilelim ona göre mesajlarımıza dikkat edelim...

Beka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilan sahibini tebrik ediyorum

Aşağıdaki özelliklere sahip grafiker tasarımcıları aranıyor.

İlanınıza başvurmaya niyetim yok. Sadece sizi tebrik etmek istedim. Gerçekten canı yürekten tebrik ediyorum sizi. Biri şirketin iki ortağından büyük hisseye sahip olan bey, diğer ikisi şirketin imalat ve personel müdürünün olduğu bir odadan, hepsine restimi çekip ayrıldığım ismini vermek istemediğim büyük bir matbaa dan ayrılışımı hatırladım. İnanın onlar bile kendilerini 2 dakikadan fazla dinlettirememişlerdi. Bu uzun yazınızı ve bu ilana yazılan cevapların hepsini tek tek okutturdu bu ilan.Bence çok başarılı bir iş çıkarmışsınız. İlanla ilgilene arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.

sonerzeydan

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim kaç saat uğraştın bu yazıyı yazmak için. Sen böyle giderse zor bulursun kendine grafiker

meşguf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir insanın bu konuda bu kadar tecrübe sahibi olabileceğine inanmıyorum ne yani 20 yıldır 80 kişimi çalıştırmış da bu kadar şeyi tecrübe etmiş
yoksa boş vakitlerinde bu senaryoyu yazıp hem vakti değerlendireyim hem de arkadaşların sorunlarına bir parmak atayım mı demiş
bunun bir ilan olduğuna da inanmıyorum....(mail adresi olsada)
arkadaş patronlardan sorunu olan biri veya birileri de olabilir...... ki... ortak bişeyler yazılmış gibi
veya grafiker arkadaşların düştüğü durumları bir senaryo ile izah etmiş
içinizden bir arkadaşınız özel üyeniz gerekli açıklamayı yapacaktır ifadesi ile zannedersem birilerinden bu bulmacayı çözmesini bekliyor veya gerçekten özel biri söyleyecektir
veya işçi ve işverenler eteklerindeki taşları döktükten sonra yeter artık çok taş döküldü deyip bunları topluca mesaj yazan üyelere atacaktır
bu işi yönetici arkadaşların ayarladığına inanıyorum....
grafikerler sitesi olarak bu tarz şeyler-anketler normalde olması gerekir diye düşünüyorum
hem (benim parantez içindeki faydali bir cümlemi silip) bu konuyu bu kadar uzatmalarında ne anlam olabilirki ....belkide bu parantez içide silinir tabi.....vesselam

endereren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya bu arkadas fantazi yapmıs belliki. yanlıs hatırlamıyorsam beni aramıstı bi dergi yapımı icin once dergi dedi, sonra katalog oldu o dergi, sonra kartvizit katalogu oldu biraz daha uzasaydı o konusma ne olacaktı bilmiyorum :)) karsısındakinden birçok sey talep eden ama kendinisin ne istediğini bile bilmeyen bi zat sanırım bu arkadas. :))) haa bu arada bana soyle bi cümle kurdu. ben size tasarımla ilgili var olan templatlerden gondericem biz ordan bi kaç template beğendik onu uygularız :)))) hani esinlenlek yoktu hocam, hani calıp cırpmak yoktu :))))))) ya bırak bu isleri kardesim.

filizgrafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bide senin yanında çalışan grafiker arkadaşlarımıza sormamız lazım kişiliğini ama sormaya bile gerek yok ortaya koymussun zaten, cimri, pinti, az para çok bilgi nerde görülmüş:)

basbil

🌱Yeni Üye🌱
Ne kullanıyorsun sen?

Senin kafa çok güzel belli ne kullanıyosan ve nerden alıyosan söylede bende gidip alıcam ondan. Senin istediğin şeyleri bilen adam zaten sana sümüğünü atmaz, hadi kazara işe girdi 800 TL verip (kendin yazıda belirtmişsin ben demedim, sonra misal diye kıvırma) adamdan neler istiyosun allah bilir. Hadi hepsini geçtim de önemli olan işi yapmak ha corel 12'de yapmış ha X5'de yapmış, X5'de yapınca sana kupamı veriyolar!!!

Sanırım her programın yeni versiyonu çıktığında ilk kullanıcılarındansın, adres verde kullandığın kaç program lisansı ile kulanılıyosun onuda bi görelim... Daha işe kullandığın programları yapan insanlara saygın yokki yanında çalışana ne olacak!!!

Yorumlardan bi tanesine yanılmıyosam herkes eteğindeki taşları döksün demişsin burası tartışma forumu değil arkadaşım burası iş ilan paneli.

Son sözüm senden iyi anaokulu öğretmeni olur, çünkü bu sözleri ancak çocuklar ciddiye alır, buda sana kapak olsun...

melek_35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
kadincabakis.forumf.biz
bu ilk yazı (yazanın idiası ile ilan)ve devamındaki yazıları soluksuz okudum..ve ilginçtirki 6 sayfa olmasına ragmen hala ilk yazının amacı yada sonucu belli degil.ince bir espiri var sanki ama.....merakla takip ediyorummmm..

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ilan gerçekten komik bence burdaki çoğu özellikleri taşımayan gibi olsa daha iyi oturacakmış. Ben şuan çalıştığım yerde görüşmeye geldiğimde bana sanat işiyle uğraşanlar daha dorusu grafikerler ve mimarlar çok havalı oluyo ben işimi bilirim banamı öğretiyorsunuz gibilerden oluyor denmişti bende herkes öyle değil öyle olmadını size gösteririm demiştim nihayetinde gösterimde sırf bu anlatılan özellikleri taşıyan kişiler yüzünden bir genelleme içine alınmış durumdayız.

tolgatumer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tolgatumer.com
4. Maddeye tekrar bir göz gezdirirsen aslında işvereninde zihniyeti ortada.. Piyasa şartları gibi komik bir savın arkasına sığınıp ucuza iş yaptırmak derdinde.. Sözü geçen iş 15 gün olmasada 30 tl. Ye yaptırılacak kadarda ucuz değil.. En azından bu işte senelerini geçirmiş ve eğitimi ile deneyimini birleştirmiş birisine verilebilecek bir tutar değil..

Bu durumda çarşısına pazar versin demek istiyorum :)

+10.........

myunder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Peki indesign de datamerge işlemini rahatça yapabilirmisin?

Datamerge gerekterecek proje nedir bilgi alabilir miyiz?

peki xml veri ile şablon tasarımı birleştirebilirmisin ?

Xml veri ile şablon tasarımı birleştirmeyi gerekterecek proje nedir bilgi alabilir miyiz?

Bu dediklerimin nette videolu örnekleri bile var arkadaşım yani mesleğini bilmen adına takip etmiyormusun ?

Siz de bu dediklerinizi o sitelerden duyup buraya yazmış olmayasınız?

Trial veriyonları ücretsiz değilmi indiririr özelliklere bakarsın kendini geliştirmen açısından?

Ardından bir de crack buldun mu ok dir.

peki senin bu 15 günde hazırlayacağın kurumsal çalışma için ben ne kadar ücret alabilirim biliyormusun piyasa şartlarında,

Walla o sizin firmanızın piyasadaki güvenirliliğine ve prestijine bağlı. Bir de hangi firmalara kurumsal kimlik yaptığınıza. Şahsen bizim 2 aydır kurumsal kimlik çalışması devam eden müşterimiz var. Sorarsanız sektöründe ulusal anlamda önde gelen firmalardan.
Kaç günde olması lazım? yok ona göre bilelim de kurumsal kimlik fabrikası varsa uğraşmayalım yada netten indirdiğiniz o arşivi bize de yollayın ordan logo alalım biz de. heroturko falan... 2 hafta konkura falan sıkmayalım boşa...

Herkes gibi bende maliyetleri hesaplamak durumundayım. egrafiker diye bir site var. 30 tl ye devamlı müşterisi olduğum için netten yoluyorum isteiğimi. çokda güzel 4 çeşit logo örneği gönderiyorlar. ufak tefek istekleri düzenleyip bana 2 günde teslim ediyorlar. bende olnu alıp matbacıya veriyorum. şablondan dizayn örneklerinden beğeniyorum.matbu evraklrımı hemen hazılıyor.

O zaman neden grafiker alıyosun? Kaldı maliyeti hesaplıyorsan grafikerine verdiğin maaşı ekle maliyetine öyle fiyat ver. Önce maliyeti hesaplayıp fiyat verilir diye biliyordum ben.

Şimdi bu işlem için sana 800 tl maaş versem 15 günde bu iş için benden 400 tl maaş almış olusun.

15 gün başka bir iş yapmayacak yani. Katalog işi noldu? İptal mi ettiler?

işyerine giyimine, makyajına dikat etmeden gelecek, modernite adı altında sözde başkalarından ayrı görünüme sahip olarak klas yaparak, ben uzaydan geldim merhaba dünyalılar havasında,karşıdan bakıldığında, erkek olarak küpeli, yırtık jeanli, saçları jöledenmi yoksa yağdanmı parladığı pek belli olmayan, bilgili, kültürlü, entel dantel havalarında ve giyiminde olduğu halde, makina başında çalışırken, damar müzikleri takılan,

Bir de sizin görünüşünüzü görelim. İş yapmaya mı yoksa güzel görünmeymi eleman arıyorsunuz. Siz resminizi yükleyin söz biz de ofis olarak topluca bi resim çekip yüklücez...Birde playlist atıp bakalım neler dinliyorsunuz...

FMMD

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fmmd.net
ben ilk iki satırını okuduktan sonra lütfedip zaman harcamadım altındaki saçmalıkları okumak için tek söz söylenebilir

zavallı

grafik3458

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tebrikler

arkadaşlar herkes haklı ama şu bir gerçektir ki BİZ BÜYÜDÜK VE KİRLENDİ DÜNYA

tulip

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu arkadaşın canı çok yanmış elemanlardan belli detaylara inmiş bence bıraksın bu işi bu kadar dertliyse hem sektörde nefes alır hahahhahahahah

ercanarslans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kaplumbagagrup.com
Yuhh be kardeşim.. bu kadar şeyi yazıp zaman kaybedecegıne.. kursa gıtseydın grafıgını sen yapardın bu kadarda ısyan etmezdın. :))