Peki indesign de datamerge işlemini rahatça yapabilirmisin?
Datamerge gerekterecek proje nedir bilgi alabilir miyiz?
peki xml veri ile şablon tasarımı birleştirebilirmisin ?
Xml veri ile şablon tasarımı birleştirmeyi gerekterecek proje nedir bilgi alabilir miyiz?
Bu dediklerimin nette videolu örnekleri bile var arkadaşım yani mesleğini bilmen adına takip etmiyormusun ?
Siz de bu dediklerinizi o sitelerden duyup buraya yazmış olmayasınız?
Trial veriyonları ücretsiz değilmi indiririr özelliklere bakarsın kendini geliştirmen açısından?
Ardından bir de crack buldun mu ok dir.
peki senin bu 15 günde hazırlayacağın kurumsal çalışma için ben ne kadar ücret alabilirim biliyormusun piyasa şartlarında,
Walla o sizin firmanızın piyasadaki güvenirliliğine ve prestijine bağlı. Bir de hangi firmalara kurumsal kimlik yaptığınıza. Şahsen bizim 2 aydır kurumsal kimlik çalışması devam eden müşterimiz var. Sorarsanız sektöründe ulusal anlamda önde gelen firmalardan.
Kaç günde olması lazım? yok ona göre bilelim de kurumsal kimlik fabrikası varsa uğraşmayalım yada netten indirdiğiniz o arşivi bize de yollayın ordan logo alalım biz de. heroturko falan... 2 hafta konkura falan sıkmayalım boşa...
Herkes gibi bende maliyetleri hesaplamak durumundayım. egrafiker diye bir site var. 30 tl ye devamlı müşterisi olduğum için netten yoluyorum isteiğimi. çokda güzel 4 çeşit logo örneği gönderiyorlar. ufak tefek istekleri düzenleyip bana 2 günde teslim ediyorlar. bende olnu alıp matbacıya veriyorum. şablondan dizayn örneklerinden beğeniyorum.matbu evraklrımı hemen hazılıyor.
O zaman neden grafiker alıyosun? Kaldı maliyeti hesaplıyorsan grafikerine verdiğin maaşı ekle maliyetine öyle fiyat ver. Önce maliyeti hesaplayıp fiyat verilir diye biliyordum ben.
Şimdi bu işlem için sana 800 tl maaş versem 15 günde bu iş için benden 400 tl maaş almış olusun.
15 gün başka bir iş yapmayacak yani. Katalog işi noldu? İptal mi ettiler?
işyerine giyimine, makyajına dikat etmeden gelecek, modernite adı altında sözde başkalarından ayrı görünüme sahip olarak klas yaparak, ben uzaydan geldim merhaba dünyalılar havasında,karşıdan bakıldığında, erkek olarak küpeli, yırtık jeanli, saçları jöledenmi yoksa yağdanmı parladığı pek belli olmayan, bilgili, kültürlü, entel dantel havalarında ve giyiminde olduğu halde, makina başında çalışırken, damar müzikleri takılan,
Bir de sizin görünüşünüzü görelim. İş yapmaya mı yoksa güzel görünmeymi eleman arıyorsunuz. Siz resminizi yükleyin söz biz de ofis olarak topluca bi resim çekip yüklücez...Birde playlist atıp bakalım neler dinliyorsunuz...