Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aysakar web tasarım dizaynı için

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk başta gösterdiğin çalışmaların ikiside silip en baştan yapman gereken çalışmalar bu yüzden hiç eleştiri bile yapmıyorum.

tabii ki kimse web tasarımcı olarak doğmadı ama sen de konuyu açarken " yeni başlıyorum" gibi bir not ekleseydin daha yapıcı eleştiriler alırdın ama sen kalkıp web tasarımı ticari olarak yapan birisi olarak kendi siteni bu şekilde sunuyorsan o zaman eleştiriler yapıcı değil ağır olur...

ayrıca.. sitendeki referanslarına baktım. yeni başlıyorsun bu işe eyvallah, ama çalışmaların gerçekten kendini çok fazla geliştirmen gerektiğini gösteriyor, zaten neredeyse hepsi teplate den editlenmiş ve eğer satın alarak yapmadıysan bu teplateleri doğru tanımı "çalıntı" dır, bunun hiçbir savunması yoktur.

web sitesini herkes yapıyor, mesela bana ne iş yapıyorsun dediklerinde artık çekiniyorum TASARIMCIYIM demeye çünkü çoğu zaman " ya bizim oğran da orta son da o da web sitesi yapıyor" gibi şeylerle karşılaşıyorum ve bu bütün şevkimi kaçırıyor. 50 liraya web sitesi yapan insanlar olduğu müddetçe eminim gerçekten tasarımcı olan meslektaşlarımın bir çoğu işini severek yapamayacak.

sen de web sitesi yapıyorsun, bende, bu forumdaki bir çok kişi de...

senin tarafından anlaşıldığını düşünmüyorum ama umarım anlaşılabilmişimdir.
saygılar.

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Özellikle 50-100 liraya bu işi yaptığını sanan insanların saçmalıkları konusunda size katılıyorum mesela bakın matt bu siteyi almanyada bi logistic firmasına yapmıştım grafikleri kendi istedikleri düzeyde benim tasarımım yok yani joomla ile yapmıştım 250£ ücret karşılığı bu basit siteye 250£ ödeyebilyrlar çünkü orda web tasarım gerçekten basit düzeyde değil yüksek maliyetleri var ama bizimkiler sırf para kazanmak olsun diye 50 liraya site yaparım diyor yazık. tabiki onun yaptığı sitenin fiyatı 50 dir iğrenç olacağı için ama insanlar şeydemeye başladı bi ilan görmüştüm 50 liraya yaparım diyodu 1000 1500 çokfazla nereye gidiyor web tasarım konusu bilmem

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
kesinlikle. ben bir fiyat veriyorum 1000-1500 dolar, herneyse. adam diyor ki yahu bize 200 lira demişlerdi çok yuksek fiyata yapıyorsunuz. o zaman gidip 200 liraya bu arkadaşımızın yaptığı kalitede bir iş yaptıyorlar sonrasında gelip 1000 doları verip duzelttiriyorlar :)
arkadaşa da yüklenmek istemiyorum yeni başlamış bu işe şevkini kırmamak gerekli ama bence yapması gereken tek şey haddini bilmek ve bolca araştırmak, sonarsında yeterli olduğunda ben tasarımcıyım demek..

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
katılıyorum yaptığım işleri herkes beğeniyor sadece ufak tefek hatalar tavsiyeler falan ve kendimede güveniyorum (ukalalık saymayın) ama benbile tasarımcıyım grafikerim diyemiyorum neişyapıyorsun dediklerinde web site diyip geçiyorum:smile: gerçek tasarımcı olmak için yetenek hayal vs.vs... grekli

hasankolay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dostum şu ilk baştaki AY$AKAR fontunda DOLAR($) işaretinde bir font kullanmışsın.Parayı sanki öne çıkartmışsın gibi.Tasarım için pek fazla bir şey söylemek istemiyorum.
İyi çalışmalar...

aysakar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Önerileriniz için teşekkürler... Daha çok programlama ya önem veriyorum artık tercih sebebiniz olsn php,asp vs.. Html bilerek web tasarımcı olunmuyo.. Ben öğrenciyim hala hemde lise son da 17 yaşında ki biri için başlangıç olan bu sitelere kötü gözle bakarak yorum yazmayın arkadaşlar.. Bana sorduklarında hiç bir zaman tasarımcıyım demedim. Bilgisayarcıyım dedm. Yeni başladıım bu işte fiyatlar oldukca değişiyor. müşterinin istediği fiyata ancak template editlerim ben yoksa izmir gibi bir yerde iş yapamazsınız.Para büyük şehirde önemlidir sizin halinizi vaktinizi bilemem tabi...

Son düzenleme:

ercan_hacioglu

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.webdizaynstudyo.com
bak aysakar kardeşim madem bu işe yeni başlamışsın arkadaşların önerilerine kulak ver, bu fiyata ancak tempate editlerim diyorsun ya işte o template lerin kaynağını bi zahmet araştır sen de etik olmadığına hak vereceksin. En bilineni Template Monster olmak üzere çeşitli sitelerde satışları yapılan templateler(ki siteden kaldırması 2000-3000 $ seviyesinde sadece kullanım hakkı alıp indirmek 60-70 $) lamer adı verilen kişilerce bi şekilde çalınarak warez sitelerinde üç paraya - hatta parasız dağıtılır. Eğer içine siniyorsa editlemeye devam et. Ben kendim vaktim azsa ve sistemi beğendiysem 70 dolar vermeyi yapanlara çok görmüyorum. Sen de kendini geliştirene kadar en azından incele, mantığını kavra kendi sistemlerini kendin oluştur bence. Bu piyasada kalıcı olmak istiyorsan unutma burada sana söylenenleri. Üstelik İzmir gibi bir yerde işini iyi yaparak tutunabilirsin ucuz paralara yaparak değil.