Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağol cengiz669 beni hiçbir çalışmamda beni yanlız bırakmıyosun......çalışma bu sadelikte olucak aslında, tabi üzerinde bikaç değişiklik olucak...teşekkür ederim...:angel:
sağol cengiz669 beni hiçbir çalışmamda beni yanlız bırakmıyosun......çalışma bu sadelikte olucak aslında, tabi üzerinde bikaç değişiklik olucak...teşekkür ederim...:angel:
güzel bir çalışma olmuş ama Ünye (turkey cakması) guzel olmus en tepedekı unye beledıyesı fontu cok sade olmus en azından renklenebılırdı fakat guzel sadelık guzellıktır sozunu kanıtlıyor
güzel bir çalışma olmuş eline sağlık.. güncel halini merak ediyorum yapacağın değişiklikler için yoğunlaşman gereken en önemli yer şu durumda "ünye belediyesi" ibaresi.. ona bir çözüm bul önce derim ben sahset bizzat ben kendim
bana gıcık olacaksın biliyorum ama ouç tuttum yazılmış gözden kaçmış sanırımyapacağınız değişikliklerden sonra yorum yapmayı tercih ederim.Başarılar...
öncelikle bütün arkadaşlara yorumları için teşekkür ederim...:angel:
young_designer: teşekkür ederim...bu bi font değil..yada fontu varsada ben bilmiyorum...yardımcı olmak isterdim...bu dökümanlar bana çizim olarak geldi...:angel:
gayet başarılı eline sağlık. ama iftar duası yazısı taşmış kenarlara ve ahmet arpacıoğlu ile belediye başkasını yazısını ortalarsan birbirine ve bence bel. başk. nı ince bi font yapıp biraz daha küçültebilirsin die düşünüyorum iyi çalışmalar
ilk çalışmana oranlarsak bu daha iyi duruyor.. Eline sağlık. Gözüme çarpan şey sadece ortadaki oval (içinde konak fotoğrafı olan) kesimin havada asılı kalmış olması ki bu şekilde görünmesine sebep olan şey arkasındaki açık degrade.. ovalliğe çok ince drop shadow veya emboss uygulamayı denersen daha bütünleşik durur diye düşünüyorum... Kolay gelsin cnm