Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hepinize tek tek teşekkür ediyorum...hepsini göz önünde bulundurucam... aidesing: haklısın...dediğini denedim ve gerçekten daha iyi durdu...sağol...sanada kolay gelsin...
muazzam bir çalışma! güzel hoş herşey yerli yerinde o sanki kendileri daha iyi yapabileceğini zanneden yorumcukarı kınıyorum zaten bizde hastalık güzel olan her şeyi yorumlamak sende yap seninde olsun bravo bravo bravo
muazzam bir çalışma! güzel hoş herşey yerli yerinde o sanki kendileri daha iyi yapabileceğini zanneden yorumcukarı kınıyorum zaten bizde hastalık güzel olan her şeyi yorumlamak sende yap seninde olsun bravo bravo bravo
teşekkür ederim ama herkesin senin gibi düşünmesi imkansız dimi...eleştiriye herzaman açık oldum ve aslında seviyorum da...3 bravona teşekkür ediyorum...sağolasın...
Çalışmalar çok güzel. Emeğine sağlık. Değişik bir tarz. İstersen bu tarza bir isim verelim. İmsakiye demeyelim de "Ramazan Takvimi" diyelim. Ne dersin?