musdi
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler musdi, bu özelliği bilmiyordum.
deneyip göreceğim.
lakin dikkat ederseniz ben MathType adlı bir programdan bahsettim.
okulda çalışırken bir gün böyle bir test istendi. o zamanki bildiklerimizle böyle bir yol denedik.
bahsettiğim programı dersanede çalışan bir arkadaşımda kullanıyo. çok kapsamlı bir program.
kullananlarda bilir.
aşağıda öylesine bir örnek koydum.
buyrun çözün
sayın Eminecik,
Sayenizde yıllar öncesine, yaklaşık 10-12 yıl öncesine döndüm. Yıllardan beri matematiksel işlemlerden yapmamıştım. Yazdığınız matematiksel işlemin yapılışının resimlerini ekliyorum.
RapidShare: 1-Click Webhosting
Bu arada, bu konuda biraz israrcı olmam lütfen yanlış anlaşılmasın. Bence en önemli olan, "yapılacak bir işi en kolay nasıl yapabiliriz" olmalı. Yoksa ben hiç birimizin diğerinin açığını arıyor gibi bir durumda olmadığımızı biliyorum. Bu arada her ne kadar her birimiz de ayrı ayrı yollardan gidiyorsak ta, aslında dediğimiz matematiksel işlem yapan yprogramlar aynı programlar. Word'de veya Corel'de kullandığımız denklem programı standart versiyon. Bunun bir üst versiyonu ise sizin yazdığınız MathType programı. Hafızam beni yanıltmıyorsa bu programı kurduğumuzda da aynı menü üzerinde çalışılıyor gibime geliyor.
Bu arada içinde bulunduğumuz günler, şehrimizin sembolü olan güllerin tam açma ve toplanma zamanı.
Bu güzel haziran günü başlangıcında, şehrimizin sembolü olan güllerden bir-ikisini konuyla ilgilenen bütün arkadaşlara göndermek isterim.
Gününüzün, gönlünüzün güzelliklerle dolu olmasını dilerim...
RapidShare: 1-Click Webhosting