lisiaa
🌟Usta Tasarımcı🌟
Yapannı yanına kår kalmasın. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
günaydınnnnnnnnnnnn =)) alıntı birgün geçmesi dileğiyle
Yapannı yanına kår kalmasın. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
günaydınnnnnnnnnnnn =)) alıntı birgün geçmesi dileğiyle![]()
Bi gün aydını da benden.
Çok düşündüm bu mesajı alıntılasam da mı yazsak alıntılamasam da mı yazsam ama sonunda alıntılamalıyım diye düşündüm ve alıntıladım. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
sabah sabah hiç çekilmiyor ya bugünde çok sıkıcı bir gün :s
iş çekilmiyor gerçi bugünde hiç işim yok boş boş takılıyorum =) aynen ya havada güzel güneşli ama olsun sıkıcıNe çekilmiyor muhabbet mi yoksa iş mi? Vallaha sabah sabah alıntı manyağı oldum zati, direkt altına yazalım ya şişmeye başladı ortalık.
Vallaha burası güzel güneşli bir hava hatfasonuna son iki ya sabır diyeceğiz artık.![]()
iş çekilmiyor gerçi bugünde hiç işim yok boş boş takılıyorum =) aynen ya havada güzel güneşli ama olsun sıkıcı![]()
Vallaha bazen boş oturmak çok sıkıcı aynı dert bende de var. Bir yandan da diyorum amaaaan bea biraz da boş oturlım yahu ama sanırım önümüzdeki hafta bu güneşli havayı arayacaksın istanbul da tadını çıkar şimdilik.![]()
evet ya sıkıntıya sokuyorlardı bazen beni şimdi iyiyimaman güneşli olmuş soğuk olmuş ne fark eder hep içerde oturuyoruz nasıl olsa
![]()
Oooo senin ruhun daralmış içeride oturabilirsin ama en azından çamdan bi bak ara sıra.![]()
tamama bakıyorum aaaaaaaaaa ne güzel güneş var okadar![]()
Zahmet oldu.
O güneşi biraz içine çek de için açılsın beeee, sen benden bile karamsar olmuşsun.o zaman sana iş lazım çalışırsan iyi gelir
![]()
Selamlar... Alıntısız ve de takıntısız bir gün diliyorum, martin kardeş özellikle de senin için.![]()
Bana bir küfür edene ben bir gül uzatırım. (Böyle bir şeydi işte.) Alıntılar artık bu derece sevimsizleşti. Dolaylı yoldan değil de artık direk olaya müdahale etme niyetindeyim.
Teşekkür ederim martin.İyi diyip iyi olma modundayım.
Nasıl bir şeyse artık.
bana yol gözüktü deseneiyi çalışmalar
![]()
Ağlamak istiyorum, izin var mı? Bu iş beni çok duygusal yaptı.![]()