Sen silahlarını kuşanma, savaşak durumda değilim ...
Boşver beni, kendine iyi bak ...
Bu özenle seçilmiş ikram için teşekkür ederim, karpuz yemediğimi biliyorsun ya artık bostanıyla beraber bağışlarsın...
Buradayım bir yere gittiğim yok hani bir şarkıda dediği gibi "gidecek yerim mi var, diyecek sözüm mü var, beni kimse anlamaz...
Deli olmamak içten değil, iki seferdir yazdıklarım siliniyor, silbaştan:
Sen beni güldürdün Allah' da seni güldürsün, o dediklerinin hiç birini yemem, bana bunlarla gelme bana çikolata diyeceksin (bitter veya krokan) lokum (çifte kavrulmuş) diyeceksin, diğerleri de senede bir armut, şeftali, incir, kiraz başka da bir şey yemem ...
Beni anlamak kolay da seni anlamak mümkün gibi söylemişsinBu saatte işin gücün yok mu ki benimle uğraşıyosun dertsiz başına dert alıyorsun? ...
Bu benim bunalım takılan halim değil normal halim...
Benimki bir m@rtin kuyuya bir taş atmış kırk ZxxxE çıkaramamışhesabı ...
Arada kayboldun dedim gitti herhalde ama çikolatalara yazık olmuş anlaşılan...
Aaaa müzik dinlerken yazmadığını bilmiyordum...
Kesinlikle haklısın iki kahkaha atarsam benim derdim de geçer ama kesin bir zaman veremem...
Vay cimri vay konuştukça batıyorsun, şimdi bir de cimri olduğunu öğrendik ...
Hani en başta bana nasılsın diye sormuştun ya aklıma bir fıkra geldi, ben her zamanki gibi iyiyim...
Merak ettimde seni durdurmak için gerekli teknolojiye insanoğlu erişti mi acaba? Çikolata erimeye başlamış da vs. miş de bahane hazır ...
Bu gidişle ismini bilmeyenler senden şöyle bahsedecek: "Hani biri vardı ya Tarih'e benziyordu"...
Can boğazdan gelir madolyonun görünen yüzü görünmeyen tarafı da boğazdan giderDost acı söyler ...