Günaydınlar grafikerler.net ailesi.
Bugün işleriniz umduğunuzdan daha erken ve kolay bitsin.
Bitsin ki sorularıma cevap verebilin
Şaka bir yana arkadaşlar size bir kaç sorum olacak.
İstanbul- Esenler, Silivri, Tuzla, Kartal, K.Çekmece, Pendik, Ataşehir, Büyükçekmece, Sakarya, Yalova, Düzce şehirleri hakkında bilgisi olanlar paylaşabilirler mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim![]()
ne gibi bir bilgi istiyorsun esenler kartal pendik çekmece buralar hakkında bilgi verebilirim
ne gibi bir bilgi istiyorsun esenler kartal pendik çekmece buralar hakkında bilgi verebilirim
Günaydınlar grafikerler.net ailesi.
Bugün işleriniz umduğunuzdan daha erken ve kolay bitsin.
Bitsin ki sorularıma cevap verebilin
Şaka bir yana arkadaşlar size bir kaç sorum olacak.
İstanbul- Esenler, Silivri, Tuzla, Kartal, K.Çekmece, Pendik, Ataşehir, Büyükçekmece, Sakarya, Yalova, Düzce şehirleri hakkında bilgisi olanlar paylaşabilirler mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim![]()
esenlerden konuşmak istemiyorum kısaca olmaz diyorum kartal pendik sosyal yönden de ekonomik yöndende birbirine yakın bir yer olduğu için aynı akşam sahilde ailece oturabileceğin adalara bakarak semaverden çay içebileceğin güzel yerler kültürel bakımdan her türden kültürü barındıran biryersuan kendimde kartal-soğanlık mah. de yasıyorum büyükçekmece de sahil kenarı bu dediğim yerlere kültürel açıdan daha üst seviyede daha pahalı diyebilirm ulaşım olarakta hepsinde ulaşım iyidir b.çekmece avrupa yakasında oldugun ıcın daha cok ulasım secenegı var ama kartala da yenı metro acılınca avrupa yakasına gecmek goz acıp kapatmak gıbı oldu cok kısaldı hiç trafiğe girmiyorsun
Günaydın kuzum :kiss1:
Bakıyorum beklenen hayırlı haberler gelmişte sefası sürülüyor
Hayırlı olsun öncelikle
İstanbul konusunda özellikle istanbul esenler ve tuzlayı atlamanı öneririm. esenler özellikle, kesinlikle enson tavsiyem bile olamaz
Üsküdar göztepe maltepe kartal pendik ataşehir ve bostancı yaşanası semtler olup ekonomik acıdan seni zorlayacak semtler göztepe maltepe ve ataşehir olabilir![]()
Düzceye kadar uzama bence boşver düzceyi soğuk olur orasısakaryam memleketim toprağını öpeyim nefis bi şehirdir iş olanaklarını değerlendiremem lakin yaşanılası bir kent diyebilirim
Yalovaya hakkında bişiy söyleyemicim yavrucum
Bu aradan cümlemizin günü aydın ve mübarek olsun![]()
Hepsini not aldım arkadaşlar.
Emeğinize sağlık, vakit ayırıp bilgilendirdiğiniz için.
Value'm hayırlı haberin ilk aşamasını aldım çok şükür. Allah hayırlısı ile tamamlamayı nasip eder inş. Daha sefa süremiyorum stres var![]()
O da olur kuzucum sakin ol :wink:
He olmadı mı, önündeki fırsatlara bak, moralini yüksek tut, kendini üzme
Yalnız merakım kıpraştı iyimi
Sanıyorum işle ilgili bir haberHayırlısı olsun inşallah :angel:
Amin. İnş. Value'm bu yaz çok stresliydi.
Doğru sanıyorsun(parantez içinde öğretmenlik ataması ile ilgili
)
Wuuuuv sanmalarımı seviiim
İş stresini çok iyi bilirim heleki kpss ve atamalar varya of ki of
Hadi hayırlı haberler ver bize inş. :angel:
İstanbulu bolca yaz yavrucum az kolkola takılırız![]()
Sorma hele ki bu kpss nin içinde iptaldi şuydu buydu varsa
İnş. veririm cnm. Dua et
İstanbul için 13 kadro var maşallah4-5 tane yazacağım gibi
![]()
Yok kapattırma canım hakkımsa olsunEdebiyat parçalama girişimimi oldu ne?
Her yerde bir dayın olacak MEB, TBMM,BAKANLIKLAR
![]()
Heyt uleyyn :emo1:
Öyle olsun tabi herkes hakkı olanı alsın, olmayanın boğazında kalsın, kimse de kusura bakmasın :wink:
Önün açık olsun yavrucum :angel:
Ben dayıya dayı demem bakanlıkta kapıcı olmadıkca
Hakikaten dayı dediğin hükumet gibi adam olacak![]()
Yok annem napalım![]()
Limonata öyle sıkılmaz böyle sıkılır annem
Kuzucum ben kaçıyorum, yine gelirim.
İnş. hayırlısı ile sonuçlanır. Bilgiler için sağol tekrardan. Görüşürüz![]()