merhaba skyfox
lucasgursaka 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Şub 2009 Mesajlar 727 Tepkime puanı 18 25 Mar 2010 #601 merhaba skyfox
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 25 Mar 2010 #602 karaböcek' Alıntı: imam fenalık geçirmiş anaaa pizza hut tan kovuyorlar beni remzicim yaa yumurta soyma tekniğini öğrendim birazdan deniyeceğim Genişletmek için tıkla ... Yumurta mı öğğ Bu saattemi?
karaböcek' Alıntı: imam fenalık geçirmiş anaaa pizza hut tan kovuyorlar beni remzicim yaa yumurta soyma tekniğini öğrendim birazdan deniyeceğim Genişletmek için tıkla ... Yumurta mı öğğ Bu saattemi?
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 25 Mar 2010 #603 skyfox' Alıntı: Ben de bu mesajımı arıyordum.. Yankesici misin ya?.. (Merhabalar cümleten) Genişletmek için tıkla ... yok ben direk kesiyorum Hoşgeldiniz efendim nasılsınız, afiyettesinizdir inşallah ?
skyfox' Alıntı: Ben de bu mesajımı arıyordum.. Yankesici misin ya?.. (Merhabalar cümleten) Genişletmek için tıkla ... yok ben direk kesiyorum Hoşgeldiniz efendim nasılsınız, afiyettesinizdir inşallah ?
uysaltimsah 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Tem 2009 Mesajlar 760 Tepkime puanı 18 25 Mar 2010 #604 selamlar ahali
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 25 Mar 2010 #605 lucasgursaka' Alıntı: merhaba skyfox Genişletmek için tıkla ... Merhaba lucasgursaka demoN' Alıntı: Yumurta mı öğğ Bu saattemi? Genişletmek için tıkla ... Anne sütünden sonraki en besleyici ve doğal ambalajı içerisinde hile yapılamayan, içinde proteinleri yararlı hale dönüştürebilmek için gerekli tüm mineral ve vitaminleri barındıran bu muhteşem gıdaya karşı bu tavır.. Teessüf ederim.. Kaç tane verelim? finfik' Alıntı: yok ben direk kesiyorum Hoşgeldiniz efendim nasılsınız, afiyettesinizdir inşallah ? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler efendim.. De, mesajlarımın yerlerini niye değiştiriyorsun sen? Forum mikserliğine mi özendin? uysaltimsah' Alıntı: selamlar ahali Genişletmek için tıkla ... Merhabalar uysaltimsah
lucasgursaka' Alıntı: merhaba skyfox Genişletmek için tıkla ... Merhaba lucasgursaka demoN' Alıntı: Yumurta mı öğğ Bu saattemi? Genişletmek için tıkla ... Anne sütünden sonraki en besleyici ve doğal ambalajı içerisinde hile yapılamayan, içinde proteinleri yararlı hale dönüştürebilmek için gerekli tüm mineral ve vitaminleri barındıran bu muhteşem gıdaya karşı bu tavır.. Teessüf ederim.. Kaç tane verelim? finfik' Alıntı: yok ben direk kesiyorum Hoşgeldiniz efendim nasılsınız, afiyettesinizdir inşallah ? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler efendim.. De, mesajlarımın yerlerini niye değiştiriyorsun sen? Forum mikserliğine mi özendin? uysaltimsah' Alıntı: selamlar ahali Genişletmek için tıkla ... Merhabalar uysaltimsah
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 25 Mar 2010 #606 uysaltimsah' Alıntı: selamlar ahali Genişletmek için tıkla ... Ay kuzum gelmiş hoşgelmiş
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 25 Mar 2010 #607 skyfox' Alıntı: Teşekkürler efendim.. De, mesajlarımın yerlerini niye değiştiriyorsun sen? Forum mikserliğine mi özendin? Genişletmek için tıkla ... ahahahahaha... baktım ne zamandır yoksun, hazır yakalamışkan iki makara 1 geyik dedi.
skyfox' Alıntı: Teşekkürler efendim.. De, mesajlarımın yerlerini niye değiştiriyorsun sen? Forum mikserliğine mi özendin? Genişletmek için tıkla ... ahahahahaha... baktım ne zamandır yoksun, hazır yakalamışkan iki makara 1 geyik dedi.
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 25 Mar 2010 #608 İyi geceler arkadaşlar
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 25 Mar 2010 #609 Nur' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... heyyyy.... nurum nasılsın ? gecen hafta seni aradım ama, telefonun kapalıydı
Nur' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... heyyyy.... nurum nasılsın ? gecen hafta seni aradım ama, telefonun kapalıydı
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 25 Mar 2010 #610 Nur' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler canım Nasılsın?
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 25 Mar 2010 #611 demoN' Alıntı: İyi geceler canım Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... kuzum, canım... bana da güzel bir kelime sarfet demon
demoN' Alıntı: İyi geceler canım Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... kuzum, canım... bana da güzel bir kelime sarfet demon
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 26 Mar 2010 #612 finfik' Alıntı: heyyyy.... nurum nasılsın ? gecen hafta seni aradım ama, telefonun kapalıydı Genişletmek için tıkla ... ahahaha:rofl: iyiyim saol meltem telefon kullanmıyor olduğum için sana kapalıymış gibi gelmiştir :wink: ne o dediler mediler ya :emo1: :rofl::rofl:
finfik' Alıntı: heyyyy.... nurum nasılsın ? gecen hafta seni aradım ama, telefonun kapalıydı Genişletmek için tıkla ... ahahaha:rofl: iyiyim saol meltem telefon kullanmıyor olduğum için sana kapalıymış gibi gelmiştir :wink: ne o dediler mediler ya :emo1: :rofl::rofl:
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 26 Mar 2010 #613 finfik' Alıntı: kuzum, canım... bana da güzel bir kelime sarfet demon Genişletmek için tıkla ... Başka konulara daldın ne yapayım,sıramı bekliyorum Hayatım sarı begonyam:kiss1::kiss1::rofl::rofl::angel::angel:
finfik' Alıntı: kuzum, canım... bana da güzel bir kelime sarfet demon Genişletmek için tıkla ... Başka konulara daldın ne yapayım,sıramı bekliyorum Hayatım sarı begonyam:kiss1::kiss1::rofl::rofl::angel::angel:
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 26 Mar 2010 #614 Nur' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hoşgelmişsiniz.. Bir minibüsün üstünde sizin de resminiz vardı.. Sildirdiniz mi?
Nur' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hoşgelmişsiniz.. Bir minibüsün üstünde sizin de resminiz vardı.. Sildirdiniz mi?
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 26 Mar 2010 #615 demoN' Alıntı: İyi geceler canım Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim demonum sende turp gibisin maşallah :rofl:
demoN' Alıntı: İyi geceler canım Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim demonum sende turp gibisin maşallah :rofl:
uysaltimsah 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Tem 2009 Mesajlar 760 Tepkime puanı 18 26 Mar 2010 #616 nasılsınız , nasıl geçiyo geceniz bakalım ?
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 26 Mar 2010 #617 Nur' Alıntı: teşekkür ederim demonum sende turp gibisin maşallah :rofl: Genişletmek için tıkla ... Bir havamdayım ki sorma:rofl::rofl::rofl: uysaltimsah' Alıntı: nasılsınız , nasıl geçiyo geceniz bakalım ? Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyim ben iyiyim
Nur' Alıntı: teşekkür ederim demonum sende turp gibisin maşallah :rofl: Genişletmek için tıkla ... Bir havamdayım ki sorma:rofl::rofl::rofl: uysaltimsah' Alıntı: nasılsınız , nasıl geçiyo geceniz bakalım ? Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyim ben iyiyim
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 26 Mar 2010 #618 Nur' Alıntı: ahahaha:rofl: iyiyim saol meltem telefon kullanmıyor olduğum için sana kapalıymış gibi gelmiştir :wink: ne o dediler mediler ya :emo1: :rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... anladım ondan kapalıydı, kullanmadıgın için ya baglayamadım cümleyi.. senden esinlendim işte anlasana canımcım sen de çalıntı değil yani, esinlenme demoN' Alıntı: Başka konulara daldın ne yapayım,sıramı bekliyorum Hayatım sarı begonyam:kiss1::kiss1::rofl::rofl::angel::angel: Genişletmek için tıkla ... yaa hayatım sana çeyiz yapıyorum ben dantel falan
Nur' Alıntı: ahahaha:rofl: iyiyim saol meltem telefon kullanmıyor olduğum için sana kapalıymış gibi gelmiştir :wink: ne o dediler mediler ya :emo1: :rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... anladım ondan kapalıydı, kullanmadıgın için ya baglayamadım cümleyi.. senden esinlendim işte anlasana canımcım sen de çalıntı değil yani, esinlenme demoN' Alıntı: Başka konulara daldın ne yapayım,sıramı bekliyorum Hayatım sarı begonyam:kiss1::kiss1::rofl::rofl::angel::angel: Genişletmek için tıkla ... yaa hayatım sana çeyiz yapıyorum ben dantel falan
uysaltimsah 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Tem 2009 Mesajlar 760 Tepkime puanı 18 26 Mar 2010 #619 demoN' Alıntı: Bir havamdayım ki sorma:rofl::rofl::rofl: Ben iyiyim ben iyiyim Genişletmek için tıkla ... senin iyi olmadığın nerde görülmüş
demoN' Alıntı: Bir havamdayım ki sorma:rofl::rofl::rofl: Ben iyiyim ben iyiyim Genişletmek için tıkla ... senin iyi olmadığın nerde görülmüş
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 26 Mar 2010 #620 finfik' Alıntı: anladım ondan kapalıydı, kullanmadıgın için ya baglayamadım cümleyi.. senden esinlendim işte anlasana canımcım sen de çalıntı değil yani, esinlenme yaa hayatım sana çeyiz yapıyorum ben dantel falan Genişletmek için tıkla ... Daha aday yok ne çeyizi yahu:rofl::rofl::rofl: E şey havlu kenarı olsa iyi olurdu aslında:rofl::rofl::rofl:
finfik' Alıntı: anladım ondan kapalıydı, kullanmadıgın için ya baglayamadım cümleyi.. senden esinlendim işte anlasana canımcım sen de çalıntı değil yani, esinlenme yaa hayatım sana çeyiz yapıyorum ben dantel falan Genişletmek için tıkla ... Daha aday yok ne çeyizi yahu:rofl::rofl::rofl: E şey havlu kenarı olsa iyi olurdu aslında:rofl::rofl::rofl: