Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle usluplarınızı hiç etik bulmadığımı belirterek bi açıklama yapmak istiyorum bu çalışmaların hepsi faturalandırılmış ve tescil edilmiş işlerdir her hakkı saklıdır iznim olmadan, müşterilerimin izni olmadan kullanılamaz ve bu konuda dava açma yetkisine sahibiz. Ayrıca buraya işlerimi koyma amacım portfolyomu oluşturmak ve bazı arkadaşlara esin kaynağı olmaktır. benden restaurant çalışmasındaki desenleri isteyen başka arkadaşlarda oldu ve yolladım ama çalışmanın cdr yada freehand halini gönderir misin demekte nedemek!!! bu emeğe saygısızlık değil mi aynı sektörde bulunduğum insanların bana bu tavırla gelmelerini kınıyorum BU YAPTIĞINIZ SAYGISIZLIKTIR... SİZE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİZ BİR DAVRANIŞI KİMSEYE YAPMAMALISINIZ...[/SIZE]
Öncelikle calışmaların gayet güzel!.. tubito'nun yaptığı saygısızlığı kınıyorum. Bu konuda sana katılımamak elde değil... Bu yüzden tasarımlarımı sergilemekten hep kacındım.
çok güzel tasarımlar ellerine sağlık, benim zemin konusunda eksikliklerim var bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. tüm herşey aynı olsun istemiyorum. daha orjinal ve güzel birşeyler ortaya çıksın istiyorum. tsk ederim şimdiden...
çok güzel tasarımlar ellerine sağlık, benim zemin konusunda eksikliklerim var bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. tüm herşey aynı olsun istemiyorum. daha orjinal ve güzel birşeyler ortaya çıksın istiyorum. tsk ederim şimdiden...