Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bunlarda diğer yaptığım karakalem çalışmalarım

toprakasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende yapsam keşke kelimeleri kullandığım kadar çizgileride kullana bilsem kağıtta kıskana bilirmiyim :)

gülümse_61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
küçük şehide yaşıyor olman ve bu nedenle resim alanında iyi birinden ders alamaman çok üzücü çünkü;hakikaten çokk yeteneklisin eğer ders alabilseydin belki şu an hayal bile edemeyeceğin yerlerde olabilirdin.bu yüzden senin adına çok üzüldüm.bende resim öğretmenliği okuyorum ve bu sitede yeniyim.umarım istediğin hedefe ulaşabilirsin.

CeReNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şuan çorumdayım kursa gidiyorum sonunda inşallah bu yıl dediğin gibi hayal edemeyeceğim yerlerde olurum arkadaşım..

flzsmbl

🌱Yeni Üye🌱
çalışmaların çok güzel,ama figürlere daha çok çalışmaya ihtiyacın var bence,objelerde gayet iyisin,kursa gitmemene rağmen iyi çalışmalar ortaya çıkarmışsın,sadece daha çok insan çalış anatomiye dikkat et,böylece daha iyi olacağına inanıyorum,sınavda heyecanlanmassan kazanman zor olmaz,çünkü iyisin,çalışmaların kendine özgü bu çok iyi,tebrikler.

flzsmbl

🌱Yeni Üye🌱
ben,kendimi tanıtmamışım, hacettepe grafik bölümü 3. sınıftayım, ama gerçekten bu yeteneğin üstüne git,gayet iyisin.

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
çizgilerin güzel fakat ölçü oranlara daha dikkat et özellikle hayalinden çizdigin bayan resminde dengesizlik var ellerine saglık

CeReNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vala ne güzel yorumlar çok sevindim çok teşekkür ederim

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
vala ne güzel yorumlar çok sevindim çok teşekkür ederim

canımcım hos gelmişsin....

bak kimse yorum yapımıyor diye hayıflanıyordun. gördun mu bak ne guzelde yorumlar ve hepsı senın ıyı yonde ılerlemen ıcın....

seni yeniden görmek cok güzel....

kolay gelsin

CeReNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
canımcım hos gelmişsin....

bak kimse yorum yapımıyor diye hayıflanıyordun. gördun mu bak ne guzelde yorumlar ve hepsı senın ıyı yonde ılerlemen ıcın....

seni yeniden görmek cok güzel....

kolay gelsin

valla öyle adope yaa.:)çok sevindim gerçektennnn arada bi takılıyorum işte netede geldiğimde mutlaka siteye bakıyorum

elifreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya güzelde daha bööle şen şakrak bişiler çizsen diyorum

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Objelerde o kadar değil ama anatomide çok sorun var arkadaşım ölçülere, planlara daha özen göstersen senin için iyi olacak;) Ellerine sağlık arkadaşım çalışmalarının sürekliliğini diliyorum...:)

CeReNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Objelerde o kadar değil ama anatomide çok sorun var arkadaşım ölçülere, planlara daha özen göstersen senin için iyi olacak;) Ellerine sağlık arkadaşım çalışmalarının sürekliliğini diliyorum.

beğenmene sevindim en azından hatalarımı söylediğinizde onlara ağırlık veriyorum çok saol arkdaşım

CeReNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nazar değmesin die böyle yazıyosun biliyorum İSMAİLLLLLLLLLLLLLLLLLL:)