Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

concept tasarım

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
abı cok ıyıde.. nerden buluyorsunuz bu zamanı anlamıyorum:):):)

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya süpersiniz çok güzel çalışmalar yani tasarımların size ait olmasıda büyük bir başarı

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
gerçekten harika bi çalışma olmuş eline sağlık

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
abi hakıkaten super calısmalar ellerine sağlık...
Bu arada kapıları soran arkadaşlar belki kapılar uste doğru acılıyor:D:D:D

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok hoş olmuş. Eline sağlık ama kapısı yokmu onun :)

kukart

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kukart.net
tebrik etmek değilde direk plaket vermek istiyorum..Gerçekten ustaca grafik tablet kullanarak sanırım bir çoğumuzu hadi lennnnnnnnnn diye geçtiğinin resmidir bu dostum ..tek kelımeyle bravo..

estafurullah
teşekkür ederim

bu arada çizim yapabilen photoshopa hakim herkesin yapabileceği şeyler bunlar..
tabi denemeler yaparken pes etmemek gerekiyor..
bu çalışmalar ilk (özelliklle PC de yapılanlar) çalışmalarım deil zamanla görsel olarak iyi birşeyler ortaya çıkıyor Photshop ta denemeler yapmak isteyenler için , araba tasarımı ile ilgili nette hazırlanmış dersler var onlardan faydalanabilirler, örnek bir link veriyim ( yasak mı bilmiyorum link vermek)
Painting a Car Digitally III.I by ~husseindesign on deviantART

bu arada tablet kullanmak işi kolaylaştırıyor özellikle bir kaç çalışmamda görülüyor araçların jantları, lastikleri gerçek...
bunu şöyle anlatayım. Normal bir oto resmini Pshop ta kendi çizgileri ni deforme ederek veya tamamıyle elle çizdiğim çalışmanın , ps de açmış olduğum araba resminin açısını ve perspektifin den faydalanarak çiziyorum ve lastik, jant gibi ayrıntılarda altta kalan otomobil fotoğrafına ait oluyor ... yani bir nevi olan bir ürünün parçalarından faydalanarak kendi tasarımımı düzenliyorum... haa bu deformason veya kopya anamına gelmiyor tabii...