tebrik etmek değilde direk plaket vermek istiyorum..Gerçekten ustaca grafik tablet kullanarak sanırım bir çoğumuzu hadi lennnnnnnnnn diye geçtiğinin resmidir bu dostum ..tek kelımeyle bravo..
estafurullah
teşekkür ederim
bu arada çizim yapabilen photoshopa hakim herkesin yapabileceği şeyler bunlar..
tabi denemeler yaparken pes etmemek gerekiyor..
bu çalışmalar ilk (özelliklle PC de yapılanlar) çalışmalarım deil zamanla görsel olarak iyi birşeyler ortaya çıkıyor Photshop ta denemeler yapmak isteyenler için , araba tasarımı ile ilgili nette hazırlanmış dersler var onlardan faydalanabilirler, örnek bir link veriyim ( yasak mı bilmiyorum link vermek)
Painting a Car Digitally III.I by ~husseindesign on deviantART bu arada tablet kullanmak işi kolaylaştırıyor özellikle bir kaç çalışmamda görülüyor araçların jantları, lastikleri gerçek...
bunu şöyle anlatayım. Normal bir oto resmini Pshop ta kendi çizgileri ni deforme ederek veya tamamıyle elle çizdiğim çalışmanın , ps de açmış olduğum araba resminin açısını ve perspektifin den faydalanarak çiziyorum ve lastik, jant gibi ayrıntılarda altta kalan otomobil fotoğrafına ait oluyor ... yani bir nevi olan bir ürünün parçalarından faydalanarak kendi tasarımımı düzenliyorum... haa bu deformason veya kopya anamına gelmiyor tabii...